Fenerbahçe'de bir devir kapandı!

Uzun yıllar Fenerbahçe'de kaleci antrenörü olarak görev yapan Murat Öztürk, Paolo Orlandoni'nin gelişi ile birlikte istifa etti.

Fenerbahçe'de bir devir kapandı!
Fenerbahçe'de bir devir kapandı!
GİRİŞ 26.06.2015 12:43 GÜNCELLEME 27.06.2015 14:42

Teknik direktörlük görevine Portekizli teknik adam Vitor Pereira'yı getiren Sarı-Lacivertliler'de, 11 yıldır kaleci antrenörü olarak görev yapan Murat Öztürk de istifa etti.

2004 yılında o dönem Christope Daum'un çalıştırdığı Fenerbahçe'de göreve gelen Öztürk, 11 yıllık dönemde 6 teknik direktörle çalıştı.

Volkan Demirel, Mert Günok, Ertuğrul Taşkıran'ın gelişiminde büyük katkıları bulunan Murat Öztürk, bu döneme kadar çalıştığı tüm teknik direktörlerin ilk tercihi olmuştu.

Ancak başkan Aziz Yıldırım'la görüşen Vitor Pereira, yeni bir kaleci antrenörü istediğini dile getirdi ve böylelikle Murat Öztürk görevinden ayrıldı.

Alt yapıda devam edecek

Öztürk'ün istifasından boşalan göreve Inter'de kaleci antrenörü olarak çalışan Paolo Orlandoni getirilirken, deneyimli antrenörün Aziz Yıldırım'la görüştüğü alt yaş gruplarında kalecilerin gelişiminde rol oynayacak tüm planları programlamaları yaparak Sarı-Lacivertlilere hizmete devam edecek.

KAYNAK: FANATİK