Yıldırım açıkladı: Ülker sponsorluktan çekildi!

Aziz Yıldırım, Fenerbahçe'de başkan ve yönetim kurulunun belirleneceği, Seçimli Olağan Genel Kurul'da konuştu.

Yıldırım açıkladı: Ülker sponsorluktan çekildi!
Yıldırım açıkladı: Ülker sponsorluktan çekildi!
GİRİŞ 30.05.2015 14:40 GÜNCELLEME 30.05.2015 15:25
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Genel Kurul'da konuştu.. İşte Yıldırım'ın açıklamaları:

"Demokrasi güzel bir şey! Ama demokrasiyi anlayanlar için güzel... 1990 yılında bu kulübe yönetici oldum. Geldiğimiz zaman Fenerbahçe Kulübü'nde oturacak her bulamıyorduk; küçücüktü... Ben Fenerbahçe'yi 17 sene önce çok kötü bir halde aldım. Yaptıklarımızda ömür boyu övüneceğiz. Biz Fenerbahçe'yi sevdiğimiz için bunları yaptık. Biz ayrıcalıklı Fenerbahçeliyiz. Fenerbahçe için esirgemeden canını verecek insanlarız..."

"MEHMET ALİ AYDINLAR'IN YÜZÜ BURADA"

"Mehmet Ali Aydınlar beni hastaneye ziyarete geldiği zaman, "Bu bir komplo, Fenerbahçe aleyhine kararlar almayın" dedim. Kendisinin yüzü burada. 3 Temmuz'da Fenerbahçe ruhu yaratıldı... Bunu biz yarattık. Kimse kendisine pay çıkartmasın. Savcı son sözün ne dediğinde "Dar ağınca olsak bile Fenerbahçe" demeseydim böyle olamayacaktı... Beni kimse tehdit edemez. Ben öyle bir babanın oğluyum ki; beni kimse tehdit edemez. Her gecenin bir sabahı olmaz. Bizim kanımız başka akar. Bir gün cevap vermedim. Pazartesi sabahı yeniden Fenerbahçe Başkanı olursa, herkesten hesap soracağım. Artık bitti, bir gün olsun kimseyi tehdit etmedim. Mahkeme bitmiş olsaydı, bu sene görevimi bırakacaktım. Devlete 1998'den bu yana 358 milyon Dolar vergi verdik."

ÜLKER SPONSORLUKTAN ÇEKİLDİ!

Aziz Yıldırım konuşmasında; Ülker Grubu'nun Fenerbahçe Basketbol Şubesi sponsorluğundan çekildiğini açıkladı.

"Ülker'in Fenerbahçe'den ayrılacağını Murat Ülker bana 2 sene önce söylemişti. Onlara teşekkür ediyorum. Seneye Ülker yok, Fenerbahçe kalıyor sadece... 25 milyon euro lazım. 50 milyon dolar lazım futbolcu alacağız. Kime iylik yaptıysam belamı buldum. Her şeyi anlatacağım..."

"ALEX, AURELİO'NUN AİLESİYLE GÖRÜŞMEZDİ"

"Mahmut Uslu gitti Alex'i almaya... Daum istiyordu. Alex'in menajeri Figer'le Kalamış'ta yemek yedik. Eşi hamileydi seneye gelsin dedi, anlaştık. Aynı yemekte Nobre önerildi onu da aldık. Sonra ertesi sene Alex de geldi. Gayet iyi başladı. Saha içinde muazzam bir çocuk. Alex, Aurellio'nun ailesiyle görüşmezdi. Marco'nun ailesi Brezilya'da sınıf olarak alt seviyedeymiş. Görüş dedim görüşmedi. Yaşı da ilerleyince sıkıntılar başladı. Para para para... Sonra siz bağırdınız. Bütün stadyum yuhaladı. Ben hiç bağırmadım. Alex'e dışarı çık dediniz, yuh dediniz. Kalktım alkışladım Alex'i zamanında. Sahadaki Alex'i hepinizden çok seviyorum. Nobre ile Cristian'ı alın konuşun Alex'i anlatsınlar size, benim anlatamayacağım şeyler var. Sonra sözleşmesi bitti. Her gün evine gittiler yöneticiler... 
Herta Berlin ile anlaşma yapmış. O rakamın üstüne çıkıp yeniden anlaştık. Ben bunları bugüne kadar kimseye anlatmadım. Bunları bilin... Daha sonra Aykut Kocaman geldi ve ben 'Bu Alex ile yapamayacağım' dedi, ben de idare et hocam dedim"

"TRİBÜNLERİ HERKESE AÇIYORUM"

"Tribünleri açıyorum bundan sonra herkese. Esrar da içsinler, kokain de içsinler. Uğraşmıyorum bundan sonra. Devlet uğraşmıyor ben mi uğraşacağım." dedi.

YORUMLAR 14
  • kosovalı 8 yıl önce Şikayet Et
    sen orada olduğun sürece ne ülker kalır nede başka bir sponsor.git artık lütfen .zarar vriyorsun.fb yi babanın çiftliği gibi kullanıyorsun..
    Cevapla
  • turhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Beter olun fb..
    Cevapla
  • zeynel 8 yıl önce Şikayet Et
    birakacaktim tehdit ettiler diyor.aday olmayacakmış güya bu adam da koltuk sevdası var hayatta bırakmaz başkanlığı
    Cevapla
  • m.fil 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni FB başından ayirmasin acayip yakisiyorsunuz.Bu kabadayı tavır iki kelimeyi düzgün konuşamama sikecilik taraftarına satılmış köpekler demek sana oy verenleri onurlandırıyor...
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    bu Adamı seçenlere yazıklar olsun yakışmıyor Fenerbahçemize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle