Zico resmen açıkladı: Fenerbahçe ile...

Brezilya'nın yetiştirdiği spor efsanelerinden Zico, İstanbul Bilgi Üniversitesi santral istanbul Kampüsü'nde basın mensupları ile buluştu.

Zico resmen açıkladı: Fenerbahçe ile...
Zico resmen açıkladı: Fenerbahçe ile...
GİRİŞ 29.05.2015 11:49 GÜNCELLEME 29.05.2015 16:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Zico, Fenerbahçe'nin Sportif Direktör Giuliano Terraneo ile anlaştığı haberlerinin ardından kendisinin de Sarı-Lacivertli takımın başına geçeceği yönündeki iddiaya yanıt verdi.
 
Terraneo'nun kendisinin menajeri olduğu iddialarını yalanlayan Zico, "Burada olmamın Fenerbahçe ile hiçbir ilgisi yok. Bilgi Üniversitesi'nden aldığım daveti iki üç aydır degerlendiriyoruz. Buraya gelmemle birlikte Fenerbahçe'nin Sportif Direktör Giuliano Terrane ile anlaşması tamamen tesadüf. Tamamen spor yönetici ile ilgili gerçekleştirilen organizasyon için buradayım." dedi.

YORUMLAR 2
  • yunus 8 yıl önce Şikayet Et
    Aziz, zaten seni göndererek takımın geleceği ile oynadı sonrada takım dikiş tutmadı..zaten, bu tarz yöneticiler olduğu sürece Türk futbolu kalkınamaz başarının anahtarı 1-güvendiğin inandığın antrenörle yola çıkıp 5 sene ne olursa olsun ölüm hariç ona güvenip takımı emanet edeceksin..2-aldığın futbolcu kadrosunu kolay kolay bozmayacaksın bir kaç değişiklik hariç...3-başkan isen yönetim ekibini iyi seçeceksin takıma kesinlikle müdahale etmeyeceksin...4-altyapını sağlam oluşturacaksın yerli genç potansiyeller takıma kazandıracaksın böylece yabancı israfı önlenmiş olur alıyorsan çok kaliteli yıldız yabancı alacaksın..bak o zaman başarı nasıl geliyor..Türk futbolu ancak böyle kalkınır.
    Cevapla
  • Masum 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru konuşmuşsun tebrikler...
    Cevapla