Hulusi Belgü adaylığını açıkladı

Camianın önde gelen isimlerinden, eski yönetim kurulu üyesi Hulusi Belgü, ''Fenerbahçe Ruhuyla Değişim'' sloganı ile aday oldu.

Hulusi Belgü adaylığını açıkladı
Hulusi Belgü adaylığını açıkladı
GİRİŞ 27.05.2015 17:23 GÜNCELLEME 27.05.2015 17:23
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

'Centilmence adaylığımı açıkladım'

Radyospor'a konuşan Belgü, ''Kongrede adayım. Gerekli 200 imzayı topladım. Ben centilmence, gerekli nezaketi göstererek aday olduğumu açıklıyorum. Gazete ilanı da bunu göstergesidir. Aziz bey 'telefonlara çıkmıyor' demiş. Benim telefonlarım her zaman. herkese açık. İsteyen herkes ulaşabilir. Ben Fenerbahçe'nin gelişerek ilerlemesi yönünde projelerimi ortaya koyuyorum. Bizim Fenerbahçe sevgisinden başka bir kaygımız olamaz. Her şey Fenerbahçe için'' dedi.

Aday sayısı 3'e çıktı!

Öte yandan Hulusi Belgü'nün aday olmasıyla birlikte, Fenerbahçe Kongresi'nde başkanlık için mücadele edecek aday sayısı 3'e çıktı. 

Bilindiği üzere daha önce Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu üyesi olan Murat Çelikel, 31 Mayıs'ta düzenlenecek kongrede başkanlığa adaylığını koymuştu.

YORUMLAR 2
  • huseyin kose 8 yıl önce Şikayet Et
    Hiç heveslenmeyin... Aziz Yıldırımı kongreyle gönderemezsiniz. 4000 üyeyi 12000 yapmış adam bu da 4000 karşı oy olsa 8000 destekleyen olur anlamına geliyor ki bu da gitmesini düşünmenin hayal olduğunun göstergesi.
    Cevapla
  • CAN CAN 8 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım hanedanlıgına son verilmeli...!!! bu sene sampiyonlugumuzu yedi !!!
    Cevapla