Fenerbahçe'de 9 isimle yollar ayrılıyor!

Fenerbahçe’de yaşanan hayal kırıklığı sonrasında sadece teknik ekip değil, elbette futbolcular da hedef tahtası haline getirilmişti.

Fenerbahçe'de 9 isimle yollar ayrılıyor!
Fenerbahçe'de 9 isimle yollar ayrılıyor!
GİRİŞ 27.05.2015 11:17 GÜNCELLEME 27.05.2015 11:23
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre futbol takımının kadrosunda büyük bir revizyona gidileceği ve birçok oyuncuyla yolların ayrılmasının planlandığı konuşuluyor. Özellikle taraftarların, Başakşehir maçının ardından en çok tepkiyi gösterdiği iki kaptan Emre Belözoğlu ile kaleci Volkan Demirel’in durumları karışık gözüküyor. Emre için Başakşehir’in pusuda beklediği ve ayrılması halinde bu takımın yolunu tutabileceği konuşuluyor. Volkan’ın da gitmesi halinde tercihini, yurtdışından yana kullanacağı belirtildi. 

Gözler Yıldırım’da

İki futbolcuyla ilgili de son kararı, Başkan Aziz Yıldırım verecek. Onların yanı sıra Kadlec, Emenike, Mehmet Topuz, Serdar Kesimal, Raul Meireles, Webo, Selçuk Şahin, Bursa’da kiralık olarak forma giyen Holmen’le A2’de forma giyen Milos Krasic önümüzdeki sezonun kadrosunda düşünülmüyor. Kesin kalacak isimler olarak da Gökhan Gönül, Brezilyalı Diego Ribas, Moussa Sow ve Bruno Alves’in adları geçiyor.

YORUMLAR 7
  • adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kulupte gitmesi gereken tek isim aziz yildirimdir
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne azizle ne bu futbolcularla nede teknik heyetle 1 tane bile ne futbolcu ne antrenör kalırsa bu takımdan ne cacık ne bişey olur hepsi defolsun artık fenerliyim demiye utanıyorum
    Cevapla
  • yok ya 66 8 yıl önce Şikayet Et
    hepsi kalsın aziz gitsin takım ucar
    Cevapla
  • orhan aydın 8 yıl önce Şikayet Et
    hepsi gitsin tamam da webonun ne suçu var adam daha ne yapsın son dakikalarda oyuna girdi kaç maçta feneri kurtardı
    Cevapla
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlara bekir mert volkan alves dahil edilmeli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle