Aziz Yıldırım: Keşke başkan olmasaydım

Fenerbahçe 2000 Derneği'nin 15. kuruluş yıl dönümü Kalamış'taki Todori Tesisleri'nde kutlandı.

Aziz Yıldırım: Keşke başkan olmasaydım
Aziz Yıldırım: Keşke başkan olmasaydım
GİRİŞ 26.05.2015 22:14 GÜNCELLEME 26.05.2015 22:14
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Kurucu başkan Şevket Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım da katıldı. Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından hayli üzgün olduğu gözlenen Başkan Yıldırım, "Şu anda ne olmak isterdiniz?" şeklindeki bir soruya, "Çok acı çektim... Bu gece bu kürsüde başkan olarak değil, aranızda bir üye olmayı tercih ederdim" yanıtını verdi. 

ATATÜRK'ÜN İZİNDEYİZ

Aziz Yıldırım, kızlarının tahsilini Amerika'da yaptığını, onların mezuniyetlerine dahi gidemediğini vurgulayarak, "Bir gün 'Baba Fenerbahçe'yi bizden daha mı çok seviyorsun' diye sordular. Bir şey söyleyemedim... Sonra kalkıp, 3 Temmuz sürecini ortaya attılar. Bize yapmadıklarını bırakmadılar. O zaman, 'Ne şikesi memleket elden gidiyor' dedik, umursamadılar. Bugün birileri 'Aldandık' diyor. Biz gerçeği görmüştük. Ne Fenerbahçe ne de ben bu damgayla dolaşamam. Temmuz ayının başında mahkeme bir karar verecek. Bu süreçte ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Fenerbahçe; Laik bir kurum olarak Atatürk'ün izinde yürümeye devam edecektir. Buna kimse mani olamaz. Yarın kapsamlı bir basın toplantısı yapacağım. Ama şunun bilinmesini isterim ki; Fenerbahçe Cumhuriyeti ilelebet yürümeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Aziz Yıldırım'ın ardından kürsüye gelen Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük ise 1998'de Aziz Yıldırım'a 1 oyla kaybettiği seçimi hatırlatarak, "Fenerbahçe'nin bugünlere gelmesinde bu anlamda emeğim var. Bundan büyük mutluluk duyuyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 10
  • mucahit 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam gitmez simdide kendine acindiriyor goreceksiniz dort bes futbolcu alacak hakemlere catacak yani gundemi degisirecek aziz bak su emreyi volkani selcugu bide sen cekin gidin yaw bidaha bu kulubun onunden gecmeyin o tesisin vardi topuk yaylasi gidinde orda hepiniz yasayin dusun fenerin yakasindan
    Cevapla
  • halil 8 yıl önce Şikayet Et
    başkan oldun artık yeter git taraftarlar senden nefret ediyor tüm türkiyede öyle git de kurtulalım
    Cevapla
  • arif kara 8 yıl önce Şikayet Et
    keşke başkan keşke, böylece aykut, selçuk ve ismail facialarına katlanmak zorunda kalmazdık, fb den ve futboldan soğuduk sayenizde.
    Cevapla
  • Niyazi Aktin 8 yıl önce Şikayet Et
    Keşke artık Başkanlığı bırakmayı düşünseydiniz.
    Cevapla
  • makifb 8 yıl önce Şikayet Et
    valla fenerliyim hemde en fanatiğinden. Ama sen kalmaya devam et aziz. sen başkan oldukça Galatasaray kazanacak. Bıraktığında ise bu Fenerbahçe Dünya Markası olacaktır... Sadettin Saran'ı başkanlığa istiyoruz...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle