Kuyt'a bir şok da Feyenoord'dan!

Hollandalı Dirk Kuyt, kırmızı kart kararlarını değerlendirdi, Fenerbahçe'den üzgün ayrıldığını itiraf etti.

Kuyt'a bir şok da Feyenoord'dan!
Kuyt'a bir şok da Feyenoord'dan!
GİRİŞ 26.05.2015 13:45 GÜNCELLEME 26.05.2015 13:45

Gelecek sezondan itibaren Feyenoord forması giyecek olan oyuncu Hollanda'da bir radyo istasyonuna yaptığı açıklamada, Türkiye'de kaçan kupaya hayıflandı ve "Umduğum bu değildi, farklı olmalıydı. Burada bir şampiyonlukla bitirmem gerekirdi" dedi.

Bruno Alves ve Caner Erkin'in atılmayı hak etmediğini söyleyen oyuncu, "Pek iyi bir hafta sonu değildi. Galatasaray'ın kazandığı Beşiktaş maçının ardından galip gelmemiz gereken bir maça çıktık. Ancak ne yazık ki berabere kaldık, dört kırmızı kart gördük. Bence bu kartların iki tanesi haksızdı" diye konuştu.

Ülkesinden de kötü haber

Öte yandan deneyimli futbolcunun ülkesinden gelen bir habere de üzüldüğü ortaya çıktı. Eredivisie'de Avrupa Ligi play off'u oynayan ancak Heerenveen'e yenilerek gelecek sezon Avrupa kupalarında olma şansını kaçıran yeni takımının durumunu da değerlendiren tecrübeli futbolcu, "Feyenoord'un Avrupa'nın dışında kalacağını hiç düşünmemiştim. Ancak takım çok kaliteli ve gelecek için güvenim tam. Son maçlarda takım iyi değildi ama çok potansiyelli isimlere sahip olduğumuzu gördüm" diye konuştu.

KAYNAK: MİLLİYET