Yıldırım küplere bindi: Hepsini kovacağım

Fenerbahçe deplasmanda Başakşehir'le berabere kalarak 4. yıldız hayaline "elveda" dedi.

Yıldırım küplere bindi: Hepsini kovacağım
Yıldırım küplere bindi: Hepsini kovacağım
GİRİŞ 26.05.2015 04:41 GÜNCELLEME 26.05.2015 04:41
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin 4 kırmızı kart gördüğü unutulmaz maçı, cezası nedeniyle televizyondan izleyen başkanAziz Yıldırım'ın ise sinirden çılgına döndüğü öğrenildi. İlk yarıdaki "ruhsuz" futbolu görünce şok şaşıran Yıldırım'ın, Başakşehir'in 2-0 öne geçmesi üzerine büyük bir öfkeye kapıldığı belirtildi. 

BAŞKAN ÇILGINA DÖNDÜ

BaşkanYıldırım'ın maç sonrası ise yanındakilere dönerek "Böyle futbol olur mu? Bunların hiçbiri inanmamış. Kendi elimizle Galatasaray'ı şampiyon yaptık. Yazıklar olsun. Bunların hepsini kovacağım. Fenerbahçe formasını hak etmiyorlar. Günlerini görecekler. Hepsini göndereceğim. Bu takıma, bu formaya layık olmayanların Fenerbahçe'de işi yok. Çok kelle koparacağım" diye adeta gürledi. Aziz Yıldırım'ın, çok güvenerek takımın başına getirdiği İsmail Kartal'a da kendisini hayalkırıklığına uğrattığı için kızgın olduğu ifade edildi.

YORUMLAR 24
  • Şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    Seni kim kovacak asıl orası önemli, sen şampiyon olan hocayı gönder İsmail gibi bir deneyimsiz hocayı takımın başına getir evinde küme düşen takıma gol atamaz duruma düşür takımı ondan sonra hepsini kovacakmış. Seni kovmadan Fener Fener olmaz orayı Aziz'in çiftliği görmüşsün sen...
    Cevapla
  • ertyuışi 8 yıl önce Şikayet Et
    Gökhan, Alper kalsın hepsini gönder ş sonra sen de git
    Cevapla
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    fb taraftarı olarak adamın kulubu nerden nereye getirdi eskiler iyi bilir diğer kulup futbolcular para alamayıp mahkemelik olurken fb paralarını alamayan futbolcu yok bazende para vermiyeceksin oynamayanı kapı önüne koyacaksın futbolcu transfer politikası yanlış takım koşacak olduğu yerde sağa sola verip almıyacak selçuk bekir alves meirlenes kadleç emenike serdar mert volkana verilen paraya yazık
    Cevapla
  • CNKMR 8 yıl önce Şikayet Et
    3 sene katılınamayan Avrupa kupaları + kulüp tarihine kazınılan şike damgası. Evet nereden nereye getirdiği hesap bile edilemez.
    Cevapla
  • boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    Aziz yıldırımın kattıkları ile kaybettirdiklerini toplayın o zaman.fenerin geliri ciddi.Bunda zengin bir çevresi,taraftarının ciddi katkısı ve sponsorların cömertliği var.Bu kadar para GS ye girse 5. yıldızı takarlardı.kendimizi kandırmayalım.
    Cevapla
  • yazık 8 yıl önce Şikayet Et
    yazık bu adama acımaya başladım ya :::::(
    Cevapla
  • ozkayalar 8 yıl önce Şikayet Et
    asıl senin o klüpten kovulman lazım.yeter artık klübe ülke futboluna yaptığın ihanet..tabi bu arada dünyalıgıda götürdüğünde cabası.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle