Alex'in jübilesi için flaş açıklama!

Coritiba Başkanı Andrew Macias, Alex'e jübile maçı için Fenerbahçe ile görüştüklerini, ancak olumlu bir geri dönüş alamadıklarını söyledi.

Alex'in jübilesi için flaş açıklama!
Alex'in jübilesi için flaş açıklama!
GİRİŞ 23.05.2015 15:40 GÜNCELLEME 23.05.2015 15:40
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkiye'de Fenerbahçe ile sayısız başarı kazanan ve gösterdiği performansla taraftarların heykelini diktiği Alex de Souza, geçtiğimiz aylarda aktif futbol yaşantısını sona erdirmişti.

Brezilya'da düzenlenen özel bir maçla kariyerini noktalayan Alex de Souza'nın jübilesi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. 

Coritiba As Başkanı Andrew Macias Brezilya basınına yaptığı açıklamada, Alex ile birlikte Fenerbahçe'ye karşı bir jübile maçı oynamak için Türkiye'ye geldiklerini, ancak Sarı-Lacivertliler'in bu teklifi geri çevirdiğini söyledi.

Aynı zamanda, Fenerbahçe ile anlaşma yaparak, Coritiba'nın adını Avrupa'da duyurma hedeflerini de gerçekleştiremediklerini dile getiren Macias, ''Bu bizim için güzel bir hayaldi. Ancak Fenerbahçe jübile karşılaşmasına çıkmayacaklarını bize iletti. Biz de diğer opsiyonlar üzerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz'' diye konuştu.

YORUMLAR 1
  • plus 8 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe artık kan kaybediyor. vefasızlık olmaz. Artık fenerin iyi tarafı kalmadı. Sanki chp nin kankisi gibi toplumdan uzak bir takım
    Cevapla