Kartal onu 1 dakika bile oynatmadı ama...

İsmail Kartal, Bursa yenilgisi sonrası "Finale çıkamadık ama Uygar'ı kazandık." dedi. "Kazandık" denilen genç oyuncu ligde hiç süre alamadı.

Kartal onu 1 dakika bile oynatmadı ama...
Kartal onu 1 dakika bile oynatmadı ama...
GİRİŞ 23.05.2015 13:07 GÜNCELLEME 23.05.2015 13:09
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bursaspor karşısında, Saracoğlu’nda alınan 3-0’lık hezimetin ardından teknik direktör İsmail Kartal ilginç açıklamalar yapmıştı. Kartal, “Finali kaçırdık ama Uygar Mert gibi genç bir oyuncuyu kazandık. Kendisi artık A takımda” ifadelerini kullanmıştı. Ancak deneyimli teknik adamın “Kazandık” dediği genç yıldız, Bursa karşılaşmasının kadrosunda bile yoktu. 

Uygar Mert bu sezon kupada 9 maçta 747 dakika görev aldı, 2 asist yaptı. “Artık A takımda” denilen Uygar Mert Zeybek ligde ise sadece Kasımpaşa, Karabükspor, Akhisar Bld. ve Çaykur Rizespor karşılaşmalarında 18 kişilik kadroya girebildi. Buna rağmen 1 dakika bile forma şansı bulamadı. Uygar’ın kalan iki haftada oynayıp oynamayacağı merakla bekleniyor.

YORUMLAR 2
  • Ali Ulvi 8 yıl önce Şikayet Et
    Hoca sen bir patiden aday olsana çok iyi siyasetçi olursun ne dersin hem bu sayede bizde senden kurtulmuş oluruz.
    Cevapla
  • eran 8 yıl önce Şikayet Et
    uygarı kazansaydın bursa maçında oynatırdın yürekli olmak lazım biraz uygar çok faydalı bir oyuncu meireles neyapıyo biri allah aşkına söylesin. c.baronide gitti boşu boşuna
    Cevapla