Kartal: En başta ben suçluyum

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, farklı Bursaspor mağlubiyetinin ardından açıklamalar yaptı.

Kartal: En başta ben suçluyum
Kartal: En başta ben suçluyum
GİRİŞ 22.05.2015 00:36 GÜNCELLEME 22.05.2015 00:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında Bursaspor'a 3-0 yenilerek kupadan elendikleri maçtan sonra yaptığı açıklamada, "En başta ben suçluyum. Taraftarımızdan özür diliyoruz" dedi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında mücadeleyi değerlendiren Kartal, ilk maçta elde ettikleri önemli avantajı kullanamadıklarını belirterek, "Gençlere şans verip A takıma oyuncu çıkarmak, az şans bulan oyunculara maç temposu kazandırmak hedefindeydik. Buraya kadarmış" ifadelerini kullandı.

Bursaspor'un Türkiye'de en iyi futbol oynayan takımlardan birisi olduğunu kaydeden Kartal, yeşil-beyazlı ekibe finalde başarılar dileyerek, "Başta ben ve oyuncularım olmak üzere böyle bir mağlubiyetten dolayı taraftarımızı üzdüğümüz için onlardan özür diliyoruz. Fenerbahçe takımı kendi evinde, deplasmanda 2-1 kazandıktan sonra 3-0 mağlup olmamalı. Burada hepimiz suçluyuz. Oyuncularımızı kenara ayırarak en başta ben suçluyum. Taraftarımızdan özür dileriz. Bu maç geride kaldı. Hafta sonu oynanacak maçlara konsantrasyon sağlamak için yarından itibaren çalışmalarımıza başlayacağız" şeklinde konuştu.

Kartal, kendisine yönelik "istifa" tezahüratları da anımsatılarak yöneltilen soru üzerine, kupa maçlarında genç oyuncu Uygar Mert Zeybek'i kazandıklarını ve genç oyuncunun şu anda A takım kadrosunda bulunduğunu ifade ederek, "Son haftalara gelindiğinde takım içinde sakatlıklar yaşadık. Bugün 4 önemli yerli oyuncumuz yoktu. Yerli oyunculara baktığımızda Hasan Ali ve Mehmet Topuz hamle şansımız vardı. Yabancı kısıtlamasından dolayı çok fazla bir şey yapma şansımız yoktu. Taraftarımız haklıdır, kendilerinden bir kez daha özür diliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Bu arada, maçtan sonra sahaya atılan bir çakıyı, Bursaspor'un golcü futbolcusu Fernandao yerden alarak, yetkililere verdi.

YORUMLAR 1
  • omer 8 yıl önce Şikayet Et
    Sen suclusun hatalarınla oynattığın oyuncularla FB şamp kupadan ederek FB maddi manevi kayba sebebi oldun seyirci gelmemesine sebebi oldun işletmeyi zarara sokan yönetici ya görevden alınır yada istifa eder
    Cevapla