'Rize takımına çok güveniyorum'

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Mersin İdmanyurdu galibiyeti sonrasında çarpıcı açıklamalar yaptı.

'Rize takımına çok güveniyorum'
'Rize takımına çok güveniyorum'
GİRİŞ 17.05.2015 23:16 GÜNCELLEME 17.05.2015 23:16
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

"ŞAMPİYONLUĞUN EN BÜYÜK ADAYIYIZ"

Şampiyonluğun en büyük adayı olduklarını söyleyen İsmail Kartal, "Son haftalarda üç takım da aynı baskı altında ve aynı şartlarda oynuyoruz İlk yarı daha düzenli ve iyi mücadele edilen bir maç vardı. Rakip 10 kişi kalınca baskıyı arttırarak sonuca gitmek istiyoruz. Mersin iyi takım, Rıza hocayı da tebrik ederim. İyi hazırlanmışlar. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Bana göre şampiyonluğun en büyük adayı olduğumuzu herkese gösterdik" dedi.

"RİZE TAKIMINA ÇOK GÜVENİYORUM"

Galatasaray-Beşiktaş derbisi hakkında görüşleri sorulan İsmail Kartal, "Üç ihtimalli bir maç. Derbilerin sonucu önceden tahmin edilemez. Biz maçı kazandık ve Pazar günü derbiyi izleyeceğiz ve Pazartesi günkü Başakşehir maçına hazırlanacağız. Rakibin 1 maç kaybetmesi gerekiyor. Galatasaray için Rize maçı da kolay olmayacak. Rize takımının teknik heyetine ve futbolcularına çok güveniyorum. Biz kendi maçlarımızı kazanacağız ve bekleyeceğiz" diye konuştu.

"RAKİPLERİN PUAN KAYBEDECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUZ"

Bu sezon son haftada şampiyonluğa ulaşmak istediklerini belirten Kartal, "Son yıllarda 3 kez şampiyonluk kaybettik. İnşallah bu kez son maçta şampiyonluğumuzu ilan ederiz. Rakiplerin puan kaybedeceklerini düşünüyoruz. Zorlu Mersin deplasmanında kazanarak herkese şampiyon olacağımızı gösterdik" açıklamasını yaptı.

YORUMLAR 8
  • Bayram 8 yıl önce Şikayet Et
    FB li haricinde FB yi insanlar neden sevmez biliyormusunuz. Yıllardır hakem hataları hep onların lehine olduğu için. Uzağa gitmeyin, son iki maçınızda hakem hatalarıyla 1 beraberlik ve 1 galibiyet aldınız. Mersin kalecisininde Emrenin şutunu kapattığı köşeden başından sonuna kadar seyretmeside cabası.
    Cevapla
  • Bayram 8 yıl önce Şikayet Et
    Şike tescil edilmişken birde avrupa sizi kabul mü edecekti orası TFF değil .Pes.
    Cevapla
  • Ramazan 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz bizim yerimize sampiyonlar ligine giderken utandiniz mi ? veya bütün sezonu 1 tane bile kirmizi kart görmeden bitirdiginiz icin utaniyor musunuz ? Bu liste uzar gider.
    Cevapla
  • Bayram 8 yıl önce Şikayet Et
    BJK yi gaza getirmek istiyor. Velevki puan puana bitirdiniz, o kupayı alırken utanmayacakmısınız.
    Cevapla
  • Ramazan 8 yıl önce Şikayet Et
    siz bizim yerimize sampiyonlar ligine giderken utandiniz mi ? veya bütün sezonu 1 tane bile kirmizi kart görmeden bitirdiginiz icin utaniyor musunuz ? Bu liste uzar gider.
    Cevapla
  • hkn 8 yıl önce Şikayet Et
    bizde başak şehire güveniyoruz. haftaya şampiyonuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle