F.Bahçe'ye çılgın şampiyonluk primi

Fenerbahçe'nin ana sponsorlarından Ülker, Final-Four organizasyonu öncesi motivasyonu artırmak için çok önemli bir vaatte bulundu.

F.Bahçe'ye çılgın şampiyonluk primi
F.Bahçe'ye çılgın şampiyonluk primi
GİRİŞ 15.05.2015 10:05 GÜNCELLEME 15.05.2015 14:22
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Basketbol Şubesi'nin ana sponsoru Ülker, Real Madrid ile gerçekleşecek tarihi sınav öncesi dudak uçuklatan bir prim sözü verdi. Fenerbahçe Ülker'in Final Four'u kazanması, ardından da ligde Türkiye şampiyonu olması durumunda ekstra 5 milyon Dolar başarı primi verileceği açıklandı.

Final-Four'a kalarak tarihi bir başarıya ulaşan, Türkiye Basketbol Ligi'nde ise normal sezonu lider bitiren Sarı-Lacivertliler Play-Off çeyrek final mücadelesindeGalatasaray'la kozlarını paylaşacak.

YORUMLAR 26
  • nuri 8 yıl önce Şikayet Et
    ben karışırım arkadaş,çünkü dinini bilen ve yaşayan biri olarak gördüğümden pahalı olmasına rağmen yıllarca onun mallarını aldım.ben halisane yaptım bundan sona ucuz olanı alacam bukadar
    Cevapla
  • Hungaria 8 yıl önce Şikayet Et
    önce ürünlerinden glikoz ve fruktozu çıkart
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Murat Ülker şirketlerini paralelciler ele geçirmiş senin hiç birşeyden haberin yok. Yazık edecekler.
    Cevapla
  • birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    işinize gelmiyorsa adamın malını almayın. Adamın ticaretine de karışmayın. Filistine verecekmiş. Verir vermez bu onun kararı. Ay sonunda maaşı alınca murat ülker'e soruyor musun bu parayı nereye vereyim diye.
    Cevapla
  • yavuzz 8 yıl önce Şikayet Et
    rezillik bu murat ülker hiçmi rahmetli babası sabri ülkerden akıl almamış. gitsin o 5 milyon $ a okul veya hastane yaptırsın, milletten kazandığını bir kaç kişiye iş olsun diye vermesin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle