F.Bahçe'ye Emre Belözoğlu müjdesi

Sakatlığı nedeniyle kupadaki Bursa ve ligdeki Balıkesir maçlarında forma giyemeyen Emre Belözoğlu, Sivas'ta formasına kavuşuyor.

F.Bahçe'ye Emre Belözoğlu müjdesi
F.Bahçe'ye Emre Belözoğlu müjdesi
GİRİŞ 07.05.2015 09:49 GÜNCELLEME 07.05.2015 15:52

Fenerbahçe’nin orta sahadaki en önemli isimlerinden biri olan Emre Belözoğlu, ligin 28. haftasında oynanan Eskişehir maçında sakatlanmıştı.

O karşılaşmada yerini Selçuk Şahin’e bırakan tecrübeli futbolcu, Türkiye Kupası yarı final ilk maçında Bursa’ya götürülmemişti. Kaptan, son olarak Balıkesirspor karşısında da görev alamadı. Sakatlığı tamamen geçen Emer Belözoğlu, zorlu Sivasspor deplasmanında formasına kavuşacak. İsmail Kartal, yıldız futbolcuyu ilk 11’de görevlendirecek. Emre’nin dönmesiyle, Balıkesir önünde çok kötü bir futbol sergileyen Alper Potuk kulübeye geçecek. Fenerbahçe’nin Sivas’taki en önemli eksiği ise Bruno Alves. İsmail Kartal, Portekizli’nin yokluğunda Michal Kadlec ile Bekir İrtegün’den birine şans vermeyi planlıyordu. Kartal’ın bu konudaki tercihini Bekir’den yana kullandığı kaydedildi.

Son haftalarda önemli bir çıkış yakalayan Diego Ribas ile Emmanuel Emenike’nin de Sivas’ta maça ilk 11’de başlayacakları öğrenildi.