Emenike: Ben deli değilim...

Emmanuel Emenike, Güney Afrika’da yayın yapan AfricanFootball sitesine özel açıklamalarda bulundu.

Emenike: Ben deli değilim...
Emenike: Ben deli değilim...
GİRİŞ 05.05.2015 04:28 GÜNCELLEME 05.05.2015 04:28
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Beşiktaş derbisinde yaşanan sorunlarla ilgili konuşan Nijeryalı yıldız, bütün olumsuz olayları geride bıraktığını belirtip, ''Ben bütün her şeyi kabullendim. Belki bu sezonun benim adıma iyi geçtiğini söylemek adil olmaz ama benim enerjim de özgüvenim de yerinde. Sahaya çıktığımda savaşçı ruhum ortaya çıkıyor ve özgüvenim hemen artıyor. Benim Fenerbahçe’ye verecek daha çok şeyim var'' ifadelerini kullandı. 

Bütün önceliğini şu an sarı-lacivertlilerin şampiyonluğuna ayırdığını kaydeden Emenike, ''Şu anda her şeyden önce Fenerbahçe geliyor benim için. Takımım için en iyisini yapmak ve takımımı zirvede tutmak istiyorum. Eğer iyi olursam taraftarların ve dışarıdan gelen reaksiyonların iyi olacağının farkındayım. Ben deli değilim, takımım için mücadele edersem her şeyin iyi olacağını biliyorum'' diye konuştu.

ŞİDDETE KARŞIYIM

AfricanFootball’a yaptığı detaylı açıklamada, Güney Afrika’da yaşanan sorunlardan ve yaptığı yardımlardan da bahseden yıldız oyuncu, ''Günümüz dünyasında futbol hepimizi bir araya getiren bir oyun. Benim amacım Güney Afrika’da sıkıntı çeken, ailesini kaybeden insanlara yardımcı olmak. Şiddete karşıyım. Şiddete karşı insanları savunmak istiyorum'' dedi.

YORUMLAR 1
  • Hadi 8 yıl önce Şikayet Et
    Hadi canım : )
    Cevapla