Caner'den olay sözler: Tüm rakipler birleşmiş...

Fenerbahçe Cumartesi akşamı Eskişehir deplasmanında 2 puan bırakırken, sarı-lacivertli oyuncular devre arasında zemine isyan ettiler.

Caner'den olay sözler: Tüm rakipler birleşmiş...
Caner'den olay sözler: Tüm rakipler birleşmiş...
GİRİŞ 27.04.2015 16:14 GÜNCELLEME 27.04.2015 16:35
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Moussa Sow 14'üncü dakikada kaçırdığı pozisyonu da gündeme getirirken, "bu nasıl zemin? Top bana gelirken sıçraya sıçraya geldi. Bizim sahada olsaydı o pozisyon goldü" dedi.

"SAHANIN ÇİMLERİNİ BİLE KESMEMİŞLER"

Caner ise daha ileri giderek, "Artık bizi durdurmak için sahanın çimlerini bile kesmemişler... sulamadılar bile! Tüm rakipler bizim şampiyon olmamamız için adeta birleşmişler" dedi. 

"HERKESİ YENELİM"

Caner'in bu sözleri üzerine araya giren Volkan ise, "O zaman çıkalım da sadece Eskişehir'i değil herkesi yenelim" dedi. Fakat ikinci yarıda tüm bu konuşmalar işe yaramadı.

YORUMLAR 34
  • Erhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Federasyon ve hakemlerin sayesinde buralara kadar gelmişsiziniz bir de konuşuyor. Neymiş efendim! rakipler bizim şampiyon olmamızı istemiyor. Sanki Fener şampiyon olunca şampiyonlar ligi kupası alacak ya!
    Cevapla
  • olmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    bu başkanla bu hocayla bu selçukla olmaz, mezhep dayanışması yapıp takımda kalıyorlar, bunlarla başarı olmaz, kovulmalı hepsi ama, şartlar henüz müsait değil.
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    caner git kumda oyna. bal yapmaz arı gibisin ağzına vurmuş senin
    Cevapla
  • muratlı 8 yıl önce Şikayet Et
    TURKIYEDE sevılıyorsunuz bu kadar FENERBAHCEM
    Cevapla
  • Denge 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar zavallı acziyet belirten açıklama yapmak anca canere yakışırdı ancak sow a hiç yakışmadı aynı çimde emre süper suç çekip gol attı sow efendi suçu orda burda arayacağınıza birazda özeleştiri yapın diyecemde o işi adamlar yapar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle