Kartal'dan o soruya ilginç cevap

Fenerbahçe Teknik Dişrektörü İsmail Kartal, Eskişehirspor ile berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Kartal'dan o soruya ilginç cevap
Kartal'dan o soruya ilginç cevap
GİRİŞ 26.04.2015 00:33 GÜNCELLEME 26.04.2015 00:33
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

"KENDİ KİMLİĞİMİZDEN UZAKTIK"

Yayıncı kuruluşa konuşan İsmail Kartal, "İlk devre oyuna iyi başladık. Disiplinli oynadık ve gol geldi. Rakip de pozisyon bulamadı. İkinci devre iyi oynamadık. Şampiyonluğa oynayan takım daha iyi pas yapmalı ve daha iyi oynamalı. Kendi kimliğimizden uzaktık. Oyunun son bölümlerinde kazanma uğruna riskli oynadık. Rakibimize kontradan pozisyon verdik. Onların da bizi oynatmama adına oyun kurguları vardı. Şampiyonluk yolunda 1 puan aldık. Önümüzde 6 maç var. Bu maçları düşünerek yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

İSMAİL KARTAL: NE HAKKINDA?

"Kendiniz özeleştiri yapacak mısınız?" sorusuna "Ne hakkında?" diye cevap veren İsmail Kartal sonrasında "Kazandığımız zaman nasıl oyuncularımıza övgüler yapıyorsak, bugün bu tercihleri yaptık. Oyuna kim girerse girsin aynı şeyi yapacaktı. Futbolda bir hafta kazandık diye öyle, bir hafta puan kaybettik diye böyle olmaz. Kendimizi tabii ki eleştireceğiz ama maç 1-1 bitti ve 1 puanla buradan ayrılıyoruz" diye konuştu.

BASIN TOPLANTISI

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ikinci yarıda istedikleri gibi oynamadıklarını ve sahada silik kaldıklarını söyledi.

Maça disiplinli başladıklarını belirten Kartal, "Oyun olarak çok fazla üretken değildik. Rakip buna izin vermedi. Onlar da kendi alanlarına geçerek bizi oynatmadı. Buradan bir puan almayı istediler. İlk devre öne de geçtik, ikinci yarı istediğimiz gibi bir oyun oynayamadık. Sahada silik kaldık" dedi.

Eskişehir'den 1 puan aldıklarını ifade eden Kartal, şöyle devam etti:

"Önümüzde 6 maç var. Bu maçları kazanmak için yolumuza devam edeceğiz. 23 kişilik kadroyuz, her oyuncu her maç oynayabilir. Diego da zamanı gelince bundan sonraki maçlarda şans bulabilir. Emenike ile Kuyt'a gelince, Kuyt sakatlıktan yeni çıkmıştı. Bu ilk 11 Bursaspor'u yenmeyi başardı. 23 kişilik kadroda her oyuncuya saygı duyuyoruz."

Oyun içinde değişiklikler yaptıklarını ve geçen hafta Bursaspor'u yendiklerini hatırlatan Kartal, "Bu hafta ise berabere bitti. Genele bakıyoruz. Takım olarak ikinci yarı sahada silik kaldık" değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, ikinci yarıda 1-0'lık skoru korumak için bir plan yapmadıklarını belirterek, sözlerini şöyle tamamladı:

"Biz topa sahip olmak istedik ve oynamak istedik. Zeminin çok sert olduğunu söylediler. Ben hiçbir zaman bahanelere sığınmadım. İkinci yarı istediğimiz gibi oynayamadık ve bir puan aldık. Emre'nin kasığında ufak bir problem oldu. Oyundan onun için aldık."

YORUMLAR 6
  • Bihemta 8 yıl önce Şikayet Et
    ismail eğer sen teknik direktörlüğün t sinden anlıyosan ben de adam değilim. ula eskişehir bastırıyor 1-0 öndesin webo yürüyen ölü değiştirsene emenikeyle. emenike belki gol kaçırıyor ama rakibin en azından çıkmasını önlersin. emre yi niye kenara alırsın caneri hangi akla sağ açıkta oynatırsın zırvaladın iyice. ya Allah aşkına defol git emre bu takımı senden daha iyi yönetir.
    Cevapla
  • serdar 8 yıl önce Şikayet Et
    Şükredin bunlara.düşünsenize selçuk şahin teknik direktör olmuş fenere
    Cevapla
  • H.B.V 8 yıl önce Şikayet Et
    İsmail Kartal yine büyük hata yaptı 1-0 galipken pres yapan alper,i alması orta sahayı düşürdü ve gol geldi..maçı berabere bitirdi..
    Cevapla
  • sn kartal 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz futboldan anladıgınıza eminisiniz lig tv kameramanı sizden iyi anlıyor.Golden sonra selcugu gosteryor sizce neden ? kurtulamadık gitti su selcuktan
    Cevapla
  • abi 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH aşkına boyle bir kiyasiya lig ve hoca Ismail Kartal.. Aziz Yildirim futbolun f sini bilmiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle