Alkışlar Pierre Webo'ya

Fenerbahçe'nin Kamerunlu forveti Pierre Webo, takıma katıldığından bu yana istikrarlı çizgisiyle takdir topluyor.

Alkışlar Pierre Webo'ya
Alkışlar Pierre Webo'ya
GİRİŞ 21.04.2015 15:03 GÜNCELLEME 21.04.2015 15:03

Pierre Webo, Türkiye'de taraflı tarafsız herkesin takdir ettiği oyuncuların başında geliyor.

2012/2013 sezonu devre arasında takıma katılan ve çoğu zaman yedek kulübesine mahkum olan Webo, hala teknik direktörlerinin son başvurduğu isim... Ne İsmail Kartal, ne Aykut Kocaman ne de Ersun Yanal ondan vazgeçti.

Antrenman sonlarında ekstra çalıştı

Özellikle geçen sezonki şampiyonlukta son dakikalarda attığı gollerle ön plana çıkan ve birçok maç kazandıran Kamerunlu, bu sezon da katkı sağlamaya devam ediyor.  Antrenman sonlarında ekstra gol çalışması yapan Webo, bunun semeresini attığı gollerle almaya devam ediyor. 

Emenike'nin tam tersi!

Geçen sezon da dahil birçok maçı kurtarmasına rağmen sürekli yedek kulübesinde kalan, kupa maçları dışında ilk 11'i unutan, ancak tabiri caizse çıtını bile çıkarmadan çalışmaya devam eden Webo, burada Emenike'den ayrılıyor. Emenike yedek kalınca, oyundan çıkınca adeta futbola bile küserken, Webo profesyonelliğini konuşturuyor. 
Çalıştı, formayı da söke söke kaptı

İsmail Kartal, Aziz Yıldırım hatta taraftarın bile uzun süre sahip çıktığı Emenike her defasında herkesi hayal kırıklığına uğratırken, Webo dün ilk 11'de başlamasının ne kadar doğru bir karar olduğunu gösterdi. 

Hep yaşlı damgası yedi!

32 yaşında olan ancak hem görünüşü hem de Afrika'ya olan güvensizlik nedeniyle birçok kişi tarafından "Yaşı küçültülmüş" ve "İlk 11'de oynayamaz" damgası yiyen Webo, tüm bu tezleri çürüttü. 

Ve gün geldi, Emenike formayı çıkarıp sahayı terk etmeye kalkarken, o çalışmasının karşılığını aldı.  

Webo, dün akşam kaydettiği golle ligde 6. golünü atarken, takım arkadaşları ve hocasına da "Bu takımın santrforu benim " mesajını gönderdi.