Aziz Yıldırım hayaline ulaştı!

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Final Four ile birlikte bir hayaline daha ulaştı.

Aziz Yıldırım hayaline ulaştı!
Aziz Yıldırım hayaline ulaştı!
GİRİŞ 21.04.2015 12:21 GÜNCELLEME 21.04.2015 12:21

Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçe Ülker'in Maccabi Tel Aviv deplasmanından galibiyetle dönerek Final Four hedefine ulaşması sonrası hayallerine kavuştu.

Aziz Yıldırım, daha önce katıldığı bir televizyon programda Fenerbahçe Ülker ile ilgili hayalinin Final Four olduğunu belirtirken, bu sezon başı takımla birlikte yediği yemekte; "Fenerbahçe Ülker için Fenerbahçe gibi bir güçlü kulüp, Ülker gibi güçlü bir grup bir araya gelmişlerdir. Bu hem bizler için, hem de Türk sporu için çok önemli bir olaydır. Şimdi hepimizin anlaması gereken bir olay var. Sayın Obradovic gibi değerli bir hoca, menajer ve böyle bir sporcu topluluğu mevcut. O zaman ne yapacağız; çalışacağız, çalışacağız, çalışacağız. Hedef, THY Euroleague'de Dörtlü Final oynamak" sözlerini kullanmıştı.

Fenerbahçe Ülker, THY Euroleague'in son şampiyonu Maccabi'yi maç vermeden eleyerek hem 13 sene sonra Final Four'a kalan ilk Türk takımı oldu, hem de tarihinde bu başarıya ilk kez ulaştı.

TEŞEKKÜR MESAJI YAYINLADI

Fenerbahçe Kulübü de Fenerbahçe Ülker'in Dörtlü Final'e yükselmesi nedeniyle teşekkür mesajı yayımladı.

Mesajda şu ifadelere yer verildi:

"THY Avrupa Ligi'nde Dörtlü Final'e kalarak ülkemizi gururla temsil eden ve tarihimizde bir ilki gerçekleştiren Fenerbahçe Ülker'e, başta başantrenörümüz Zeljko Obradovic'e, teknik heyetimize, takımımızın formasını başarıyla terleten bütün yürekli oyuncularımıza, emeği geçen tüm çalışanlarımıza, takımımızı bu yolda hiçbir zaman yalnız bırakmayan divan kurulu, kongre ve temsilci üyelerimizle birlikte eşsiz taraftarlarımıza, kulübümüze verdikleri değerli desteklerinden dolayı Sayın Murat Ülker nezdinde, tüm Ülker Grubu'na teşekkür ederiz."