Protokolde küfürler havada uçuştu!

Fenerbahçe'nin Bursaspor'u ağırladığı maçın son dakikaları Protokol Tribünü'nde olaylara sahne oldu...

Protokolde küfürler havada uçuştu!
Protokolde küfürler havada uçuştu!
GİRİŞ 21.04.2015 00:14 GÜNCELLEME 21.04.2015 00:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe-Bursaspor maçının son bölümünde Protokol Tribünü'nde büyük gerginlik yaşandı. Bazı taraftarlar gözaltına alınırken, taraflar birbirini suçladı.
 
Bursaspor Başkanı Recep Bölükbaşı, Protokol Tribünü'nde çıkan olayla ilgili loarak Fenerbahçelilerin kendisine küfür ettiğini, bunun için de şikayetçi olduklarını dile getirdi.

"FENERBAHÇELİ YÖNETİCİLERDEN DAVACI OLDUK"
Fenerbahçeli yöneticilerin kendilerine küfür ettiğini savunan Recep Bölükbaşı, "Fenerbahçeli yöneticiler ve taraftar maç içerisinde bize küfür etti. İş artık bu noktaya geldi. Belediye başkanımız da oradaydı. Biz o yöneticilerden davacı olduk" dedi.

"HÜSEYİN GÖÇEK'İ İSTEMİYORUZ"
Karşılaşmanın hakemine de tepki gösteren Recep Bölükbaşı, "Biz Hüseyin Göçek'i bundan sonraki maçlarımızda istemiyoruz. Yeter artık İstanbul takımlarını savundukları. Ligin en iyi futbol oynayan takımıyız. Hakemler net bir şekilde İstanbul takımlarını koruyorlar" şeklinde konuştu.

"BURSALI YÖNETİCİLER KÜFRETTİ"
Bursaspor cephesinden bu tepkiler gelirken Fenerbahçe'den de aksi yönde açıklamalar geldi. Yaşananlar hakkında konuşan Fenerbahçeli yöneticiler, asıl Bursasporluların kendilerine küfür ettiklerini savundu.
 
GÖZALTINA ALINDILAR
Bu arada yaşanan olayın ardından bazı sarı lacivertli taraftarların gözaltına alındığı öğrenildi.

YORUMLAR 3
  • Aferin! 8 yıl önce Şikayet Et
    Didişmeye devam edin. Sizin yüzünüzden futbol seyircisi kalmadı. Çantada keklik gördüğünüz millet, özellikle gençler başka sporlara ve oyunlara, özellikle bilgisayar oyunlarına kaydı gitti bile, çevremdekilerin çoğu futbolu takmıyor artık...
    Cevapla
  • trabzon 8 yıl önce Şikayet Et
    yoneticiler kufur etmis polis onlari neden gozaltina alamamis.taraftar nasil olsa sahipsiz degil mi
    Cevapla
  • tarafsız 8 yıl önce Şikayet Et
    hayır, anlamadığım küfürlü konuşan, birbirine hakaret eden ve şikayetçi olanlar yöneticiler, gözaltına alınan taraftarlar. sanırım polis gücü yeteni götürmüş :)
    Cevapla