Kocaman: Televizyonda gördüm, şoka girdim

Konyaspor’un deneyimli teknik adamı Aykut Kocaman, Fenerbahçe'ye yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocaman: Televizyonda gördüm, şoka girdim
Kocaman: Televizyonda gördüm, şoka girdim
GİRİŞ 12.04.2015 13:40 GÜNCELLEME 12.04.2015 13:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

‘Televizyonda gördüm, şoka girdim’

“Fenerbahçe’nin silahlı saldırı olayı tam bir vahşet. Bunun başka adı yok. Nefretin buralara kadar taşınması hiçbir konuda kimseye hiçbir fayda sağlamaz. Her insanın, her gurubun eylem ihtiyacı olabilir. Ama açık söyleyeyim, eylemin bile bir asaleti vardır. 25 milyonluk taraftar kitlesini temsil eden bir kafileyi hedef alarak katletmeye çalışmak çok vahşice. İnsanlığın geldiği bu seviyede, böyle eylemler anlaşılır gibi değil. TV’de gördüm şoka girdim.”

‘İsmail hocayla devamlı konuştum’

“Trabzon gibi bu ülkenin en aydın, en yurtsever insanlarının çıktığı bir şehirde yaşanması daha da sıkıntılı. Başta Fenerbahçe olmak üzere bütün futbol camiasına geçmiş olsun demekte fayda var. Hemen Genel menacer Hasan Çetinkaya’yı aradım. Çok endişeliydi. İki gün geçtikten sonra da devamlı İsmail Kartal hocayla konuştum, ona moral vermeye çalıştım.”

‘Ersun Yanal’a mahcup oldum’

Aykut Kocaman, geçen hafta Konya’da oynanan Trabzon maçında Ersun Yanal’ın yanına gitmemesinin farklı yönlere çekildiğini belirtip, olayın aslını şöyle anlattı: Konya’daki olaydan ötürü Ersun Yanal ile aramda bir şey varmış gibi düşünülmesin. Maçtan önce ben erken sahaya çıkmıştım, ona da bakıyordum. Tam ben hareketlendim hoca benim yanıma geldi. ‘Ben gelecektim hocam yanına’ dedim. ‘Önemli değil, önemli değil’ dedi. Ben onun yanına gidip, ‘hoşgeldin’ diyecektim, ama mahcup oldum.”

YORUMLAR 2
  • akinci 9 yıl önce Şikayet Et
    Turk futbolunu cokerten Medya ve ne konustugunu bilmeyen yoneticiler yorucular bunlar sayet Almanya gibil olursa her kurvalda basari gelir
    Cevapla
  • Gyan 9 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişi Fenerbahçe olabilir ama bundan sonra inşallah Konyaspor'un efsaneleri arasına girer Aykut hoca. İleride onu daha çok Konyaspor haberleriyle görmeyi isteriz başarılarıyla.
    Cevapla