Uslu'dan ilginç sözler: Zenci muamelesi yapılıyor

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, sarı-lacivertli takıma yapılan silahlı saldırı sonrası açıklamalarda bulundu

Uslu'dan ilginç sözler: Zenci muamelesi yapılıyor
Uslu'dan ilginç sözler: Zenci muamelesi yapılıyor
GİRİŞ 06.04.2015 17:17 GÜNCELLEME 06.04.2015 17:23
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Deniz Tolga Aytöre ve Şekip Mosturoğlu ile beraber basın toplantısı düzenleyen Mahmut Uslu, basın toplantısının son bölümünde ilginç ifadeler kullanıldı.

Fenerbahçe'ye karşı bir faşizmin olduğunu ifade eden Deniz Tolga Aytöre'nin sözlerini destekleyen Uslu, "Biz, Türk sporunun beyazı olmamız lazımken, bize zenci muamelesi yapılıyor. Bize ayrımcılık yapılıyor" dedi.

YORUMLAR 22
  • hakkı 9 yıl önce Şikayet Et
    Kendilerini diğer kulüplerden ayrı Cumhuriyet ilan eden sen değilmiydin derler adama
    Cevapla
  • sakin 9 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut uslu lutfen biraz sakin
    Cevapla
  • akin 9 yıl önce Şikayet Et
    Dogru size ayrimcilik yapildi. Kume dusurulmediniz. Kupa sizde kaldi. Hakki olanin hakki elinden alindi. Insan utanir sikilir. Boyle aciklama yap ondan sonra sana dusman olmayalim... fb gunahlarini cekecek...
    Cevapla
  • veysel yıldız 9 yıl önce Şikayet Et
    Aşağılık adam siz olsanız olsanız Esfeli Safilin olursunuz... zencilere kurban olun siz....
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    yorumcular güzel yorum yapmışlar. artık nefret içerikli sözleri bırakın. fb düşmanları diye konuşmayın.herkesi kendinize düşman sandınız.fb için herşeyi yaparız falan yakışmıyor.hakem odası basarım hakemler burdan çıkamaz yaptıysam fb için yaptım gibi laflar artık prim yapmıyor.ve antipati yapıyor. lütfen dikkat edelim.kazanmak için herşey mübah değil. herşey kazanmak değil. ayrıca kendiniz haricindekileri zenci olarak siz görüyorsunuz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle