'Ufuk Kıran'ın yüzünde kurşun girişi var'

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıda yaralanan şoför Ufuk Kıran'ın sağlık durumuyla ilgili olarak hastaneden açıklama yapıldı.

'Ufuk Kıran'ın yüzünde kurşun girişi var'
'Ufuk Kıran'ın yüzünde kurşun girişi var'
GİRİŞ 05.04.2015 10:36 GÜNCELLEME 05.04.2015 10:35
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, Fenerbahçe'yi taşıyan otobüsün şoförü Ufuk Kıran'ın baş kısmında mermi izine rastlandığını belirterek şöyle konuştu:

"Üzücü bir olayın sevindirici yönü, şoförümüzün sağlık durumunun şu anda stabil, hayati fonksiyonlarının tamamen normal olması. Bir miktar kanaması vardı ağız içinde, o kanama durmuş durumda. Şu anda hastamızın bilinci hakkında kesin bir şey diyemiyorum. Genel olarak vücudunun başka yerinde bir travma yok. Sadece yüz kemiği üzerinde sol tarafta bir kurşun giriş yeri var ve onun da hemen altında da iç kemikte bir metal parçası görünüyor tomografide. Dolaysıyla muhtemelen bir silah yaralanması olarak değerlendirildi. Tabi ağız içinde de bir metal parçası da aldık, incelemek üzere emniyet güçlerimize teslim edildi. Bununla ilgili daha sonra emniyet güçleri bir açıklama yapacaktır. Biz hastamızı şu anda yoğun bakım ünitesine alacağız, takibini yapacağız. Genel durumu iyidir."

 

YORUMLAR 25
  • engin kaya 9 yıl önce Şikayet Et
    aziz yıldırım ali şenden öğrenmiş bu olay anlatılan gibi değildir.
    Cevapla
  • Bir fenerli 9 yıl önce Şikayet Et
    Ülkeyi genel kaos ortamına sokmak isteyebilirler. Beden paralel yapı feneri ele geçirmek istedi. Konunun ne olduğu önemli değil. Yeterki birileri birilerine kin duysun olay çıksın. Dikkatli olalım.
    Cevapla
  • f m 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun! Şoförü karga tulumba otomobile bindiriyorsunuz da, heryerinden kan fışkırırken neden yanına doktorunuz da oturup hastaneye kadar eşlik etmiyor. Futbolcu aynı durumda olsa gideceksin. Bu mu insanlık!
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne biliyorsun eşlik etmediklerini sen oradamıydın sen hangi takım taraftarısın
    Cevapla
  • f m 9 yıl önce Şikayet Et
    herşey bitti bütün problem doktorun refakat etmemesimi... YUH!!!
    Cevapla
  • cemil 9 yıl önce Şikayet Et
    Kaos ortaklarının oyunu bu olay oyuna gelmemeli dikkatli olalım
    Cevapla
  • Egeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Elektriğin kesilmesi ve kesildiği anda adliye sarayının basılması,ertesi gün emniyete yapılan saldırı ardından F.b otobüsüne yapılan saldırı,anlaşılan birileri berkin Elvan üzerinden alevi kardeşlerimizi kışkırtmayı taraftarları da futbol üzerinden çatıştırmayı planlamış....Kaos planları yapanlar seçimden sandıktan umudunu kesenler büyük(!) oynuyor.Bu oyunu görmek sonrasında bozmak boynumuzun borcudur.
    Cevapla
  • 61li85 9 yıl önce Şikayet Et
    yüzde yüz katiliyorum kardesim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle