Volkan'dan sürpriz kampanya! Gol atana...

Fenerbahçe'nin dün yaptığı idmanda takımı motive etmek isteyen Volkan Demirel, gol atana pahalı bir saat alacağını söyledi.

Volkan'dan sürpriz kampanya! Gol atana...
Volkan'dan sürpriz kampanya! Gol atana...
GİRİŞ 03.04.2015 09:19 GÜNCELLEME 03.04.2015 11:04
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Ligde üst üste gelen puan kayıplarının ardından derbide Beşiktaş’ı mağlup eden ve milli araya kafası rahat giren Fenerbahçe’de keyifler yerinde. Yarın Ç.Rize ile oynanacak maçın hazırlıklarının sürdüren sarı-lacivertlilerin dün akşamki idmanında neşeli anlar yaşandı.
 
İsmail Kartal çalışmadan önce takımı toplayıp “Önümüzdeki 9 maç çok önemli. Bitime yaklaştık; hata yapmayalım. İyi durumdayız ama gol yollarında sorunlarımız var” dedi. Bunun üzerine kaptan Emre söz aldı. 
 
‘ŞAHSİ OYNAMAYIN’ 
 
Tecrübeli yıldız “Rize maçı başlangıç için çok önemli” dedi. Emre’den sonra ise konuşma sırası bir diğer kaptan Volkan’a geldi. Deneyimli file bekçisi, gol sorununa değinip bu problemi gidermek için bir öneride bulundu. Takımı motive etmek isteyen Volkan, “Beyler bu maç çok önemli. Sahada her şeyimizi verelim. Ortaya bir iddia koyuyorum: Bu maçta gol atana saat alacağım” deyince idmanda hem coşku hem de neşe arttı. 
 
Takımın en önemli gol silahlarından biri olan Moussa Sow’un “O zaman saati ben kazanacağım” sözleri kahkahalara neden olurken Emre iddiayı daha da yukarı çekti ve “O zaman şöyle yapalım. Aramızda para toplayalım ve gol atana saatin yanında Türkiye’de 1 hafta tatil hediye edelim” diye konuştu.
 
Fakat Emre iddiayı yükseltirken şu şartı koydu: “Hiç kimse iddia için şahsi oynamayacak, boş durumdaki arkadaşına pas verecek. Kim gol atarsa atsın, yeter ki takım kazansın.”

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 4
  • kaptan 9 yıl önce Şikayet Et
    işte kaptan farkı
    Cevapla
  • cengaver 9 yıl önce Şikayet Et
    yaw arkadas aldiginiz paralar yetmiyormu
    Cevapla
  • Armağan 9 yıl önce Şikayet Et
    90 dakikayı rakip futbolculara küfretmeden, hakemin üzerine yürümeden tamamlayıp ve de yenilmen halinde rakibi tebrik edersen benden sana 2 saat birden.
    Cevapla
  • bayram 9 yıl önce Şikayet Et
    bırakın lagalugayı
    Cevapla