Sow: Erdoğan bana mesaj atar!

Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Moussa Sow, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın zaman zaman kendisini aradığını söyledi.

Sow: Erdoğan bana mesaj atar!
Sow: Erdoğan bana mesaj atar!
GİRİŞ 01.04.2015 13:20 GÜNCELLEME 01.04.2015 15:47
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fransa’da bulunan ve Dakar FM 94.5 radyosunun programına konuk olan Sow, Cumhurbaşkanı’nın hayranı olduğunu dile getirdi. Sow, bu konuda sorulan soruya da şu cevabı verdi: "Kendisi çok iyi bir Fenerbahçeli. Futbolu da çok iyi bilen bir insan. Attığım gollerden sonra zaman zaman beni mesaj atarak tebrik eder. Türkiye için büyük şans. İnsanlar kendisini çok seviyor."

TÜRKİYE’DE KESİNLİKLE IRKÇILIK YOK

Sow ligdeki yarışı da şöyle değerlendirdi: "Ligin bitimine 9 maç kaldı. 9 maçı da kazanacak bir takım varsa o da F.Bahçe. Daha önce de üst üste maçlar kazanmıştık. Bu kez de yapabiliriz. Gelecek sezon şampiyonlar ligi'ne hazırlanıyoruz. O şarkıyı duymak için can atıyorum. Şampiyonlar Ligi'ne katılırsak hedeflerimiz çok büyük. Türkiye'de derimin rengi yüzünden hiç rahatsızlık duymadım. Kim Türkiye'de ırkçılık var diyorsa yalan söyler. Emenike olayının da ırkçılıkla ilgisi yok."

YORUMLAR 5
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe ye kumpas.
    Cevapla
  • bahtiyar 9 yıl önce Şikayet Et
    bir GS liyim ama cidden fb de tek sevdiğim adam sow.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    aynen ben de SADECE Sayın Cumhurbaşkanını fanatik fb liği yüzünden sevmiyorum.. Fb nin küme düşmemesini ve kupanın geçici olarak orada olmasının sebebi olarak görüyorum.. ama bir gün herkes konuşacak emenike de..
    Cevapla
  • KENAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Reisi Cumhurun kimsenin önünde durduğu falan yok Tsnin önündeki tek engel kendi içerisindeki yanlış insanlardır. Bakkal hesabı defter tutuyorlar kendi egolarıyla hareket ediyorlar ama çok ayıp ediyorlar :D
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    yanlış anlaşılmasın Tayyib beyi sever her durumda ehven-i şer olarak oyumu reyimi veririm.takdir eder tebrik de ederim.severim dua da ederim.. ancak fb yüzünden şike süreci nedeniyle takındığı tavrı asla tasvib etmiyorum.. ts nin önündeki engel görüyorum..
    Cevapla