MHK Başkanı'ndan Emenike açıklaması

MHK'den Emenike için açıklama Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi hakkında konuştu.

MHK Başkanı'ndan Emenike açıklaması
MHK Başkanı'ndan Emenike açıklaması
GİRİŞ 31.03.2015 16:50 GÜNCELLEME 31.03.2015 16:50
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Yusuf Namoğlu, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Fırat Aydınus'un Emmanuel Emenike'ye sarı kart göstermediği yönündeki eleştirilerle ilgişli konuştu.

Yayıncı kuruluşta yayınlanan 'Futbol Gündemi' adlı programa katılan Yusuf Namoğlu, "Maç bitti oyuncular forma değiştiriyorlar ama sahayı terketmeden bunu yapıyorlar hakemler kart göstermiyor her forma çıkartma sarı kart değildir bunun kriterleri vardır hakem bunu değerlendirir" dedi.

YORUMLAR 8
  • gol 8 yıl önce Şikayet Et
    gol sonrası forma çıkarmaya rakip takımı tahrik ettiği sarı kart verilir önce kuralları okuyun sonra yorum yazın herkez kendi düdüğünü öttürmesin ne demek istediğimi anladınız sanırım
    Cevapla
  • ahmet nair 8 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede futbolun niye bu halde olduğu belli. MHK başkanının yaptığı kıyasa bak.Biten maçta forma değiştirmeyi maçın içerisinde forma çıkartıp sahadan çıkma ile bir tutuyor. Ee işte Demirören e göre mhk başkanı.Kel başa şimşir tarak.
    Cevapla
  • davut 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın namoğlu ozaman gol atıp forma çıkaran futbolcuya niye sarı kart veriliyor
    Cevapla
  • Bayram 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkınıza örneğe bakarmısınız. Maç bitimindeki forma çıkarma ile, maç devam ederken protesto için forma çıkarıp oyundan çıkmayı aynı kefeye koydu. Sadece pesssss denir.
    Cevapla
  • yusuf yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    MHK başkanı, ne diyorsun bak ağzınla" maç bitti forma değiştiriyorlar" emenike maç bitti de forma mı değiştiriyor saha içerisinde. Bu kafa neyin kafası bu kafa tüpçü kafası mı yoksa
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle