İsmail Kartal'dan Emenike'ye yasak!

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal’dan, Emmanuel Emenike’ye Beşiktaş yasağı geldi.

İsmail Kartal'dan Emenike'ye yasak!
İsmail Kartal'dan Emenike'ye yasak!
GİRİŞ 30.03.2015 09:46 GÜNCELLEME 30.03.2015 09:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli hocanın, eleştiri oklarının hedefindeki Nijeryalı golcüye, Beşiktaş derbisini izlemeyi yasakladığı belirlendi.

MAÇ ANALİZİNDE O POZİSYON YOK

Derbinin ilk yarısında kaleci Tolga ile karşı karşıya durumda kaçırdığı net fırsatın ardından sarı-lacivertli taraftarın tepkisini çeken ve sahayı terk etmeye kalkışan Emenike ile yakından ilgilenen Kartal’ın, maç analizinde bu pozisyona yer vermediği ortaya çıktı. 

O ANI AKLINDAN ÇIKARMASINI İSTEDİ

Toplantılarda futbolculara söz konusu pozisyonu izlettirmeyen deneyimli teknik adam, Emenike’den de artık o anı aklından çıkarmasını istedi. İsmail Kartal, futbolcusuna olumlu yaptığı işleri izlemesini tavsiye ederek, yaşadığı travmayı geride bırakmasını söyledi.

YORUMLAR 2
  • emieike 9 yıl önce Şikayet Et
    İlk başta emenikeye kızmıştım ama emenike haklı azizim,senin başkanın 15 yıl olmuş kulübe çöreklenmiş taraftarını avrupada hiç bir başarı yok sadece lifge gs ın 15 yıldır yenememesi üzerine kandırmışssın .herkesi paranla yanına alıyorsun .sonuç bu olur .Emenikeyi karabükten almak ne kadar etikti önce onu sorgulayalım,
    Cevapla
  • İsmail Aga 9 yıl önce Şikayet Et
    Emenike tramwayı atlatsa ne olur? Onbinler hala o pozisyonlara takılıyor ve sahaya ilk çıktığında daha da kötü olacak.Emre Volkan gibi ıslıklanmaya boyun eğerse oynasın.Ama boşuna uğraşıyorlar.İsmail Hoca sabhtan akşama kadar kaleye şut çalışması öğretsin bu kardeşe.
    Cevapla