F.Bahçe'den Bursasporlu yıldıza çağrı

Fenerbahçe'de yeni sezon çalışmaları sessiz sedasız yapılıyor.

F.Bahçe'den Bursasporlu yıldıza çağrı
F.Bahçe'den Bursasporlu yıldıza çağrı
GİRİŞ 30.03.2015 05:18 GÜNCELLEME 30.03.2015 22:49

Şu an için teknik heyetinden yönetimine kadar herkesin tek bir hedefi var o da şampiyonluğa ulaşmak... Ancak bunun yanı sıra da önümüzdeki sezonun çalışmaları da yapılıyor. Bunun için de Sarı-Lacivertli yöneticiler belirlenen isimlerle görüşmelerini sürdürüyor.

Bunlardan biri de Bursaspor’un golcüsü Fernandao. Yeşil- Beyazlı takımda oynayan Fernandao’nun menajeri hatırlanacağı gibi Alex’ten, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu’nun telefonunu istemişti. Uslu ile temasa geçen Fernandao’nun menajerine, “Madem görüşmek istiyorsunuz buyurun gelin” mesajı verildi. Yıldız futbolcunun İstanbul’a gelecek olan menajeriyle yapılacak görüşmeler sonrası transferde önemli adımlar atılması bekleniyor.

Ancak Sarı-Lacivertli yöneticiler nezaketen kendi görüşmek isteyen menajeri geri çevirmediler ancak resmi görüşmenin Bursaspor maçından sonraya bırakılacağı öğrenildi. Bunun için de Fernandao’nun menajerine, ''Gelmek isteyene kapımız açık. Gelirsiniz görüşürüz. Ancak Bursaspor ile maçımız var ve bu maç öncesinde transfer görüşmesi yapmak etik değil. Ama Bursa maçından sonra masaya oturulur, konuşulur'' cevabı iletildi.