Emenike sezon sonunu beklemeden ayrılıyor!

F.Bahçe'de mutsuz olan Emenike, sezon sonunda İngiltere'ye gidecek ve Fenerbahçe ile sözleşmesinin bitimini beklemeden ayrılacak.

Emenike sezon sonunu beklemeden ayrılıyor!
Emenike sezon sonunu beklemeden ayrılıyor!
GİRİŞ 27.03.2015 09:00 GÜNCELLEME 27.03.2015 09:15
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'de taraftarlarla yaşadığı sorunlar nedeniyle geleceği ciddi şekilde tartışılır hale gelen Emmanuel Emenike için flaş bir iddia ortaya atıldı. Emenike’nin menajeri Konyar da Nijeryalı oyuncunun kendisine kulüp bulmasını istediğini söyledi.

Afrika basınında yer alan habere göre; İtalya'dan da talipleri olduğu kaydedilen Emenike, yaz transfer döneminde tercihini İngiltere'den yana kullanacak ve herhangi bir Premier Lig takımına gitmek için Fenerbahçe'den ayrılacak. "Emenike, Premier Lig'e gitmek için Türkiye'den ayrılacak" başlığı ile duyurulan haberde, deneyimli oyuncunun çok yakın bir arkadaşı kaynak gösterildi ve Joel Obi olduğu iddia tahmin edilen bu kişinin sözlerine de yer verildi.

İşte o sözler: "Emenike, Fenerbahçe taraftarı ile olan ilişkisinden mutlu değil. Yazın takımdan ayrılmayı düşünüyor. İtalya dahil olmak üzere transfer olabileceği bir çok ülke seçeneği bulunuyor ancak bir sonraki durağı İngiltere olacak gibi gözüküyor."

Söz konusu haberin görselinde, Emenike ile Joel Obi'nin Londra'da çekildiği bir fotoğrafın kullanılması ve haberin içeriğinde kullanılan yakın arkadaş tabirinin bahsi geçen görselin açıklamasında da yer alması dikkat çekti. Site Emenike'nin daha önce isminin Tottenham ve Chelsea ile anıldığının altını çizdi. Öte yandan, Nijeryalı oyuncunun geçtiğimiz günlerde yaşanan krizin ardından İngiltere'ye yaptığı seyahat esnasında kendisine Londra'dan bir daire satın aldığı iddia edilmişti.

Menajeri Erdem Konyar ile Londra'da bir araya gelen Nijeryalı golcü, menajerinden kendisine kulüp bulmasını isterken, “Biliyorum ki yine gol kaçırdığımda aynı şeyler başıma gelecek. Bunun korkusuyla sahaya çıkıyorum ve bu nedenle de istediklerimi sahaya yansıtamıyorum” ifadelerini kullandı. Menajer Erdem Konyar ise “Sezon sonunda kulüple oturur ve geleceğini belirleriz. Şu anda maçlara konsantre olmalısın” karşılığını verdi.

Arkadaşları moral veriyor

Takım arkadaşları antrenmanda Emenike ile sürekli şakalaşıyor ve kendini toparlaması için yoğun çaba sarf ediyor. Emenike'nin takımda en iyi anlaştığı isimler Volkan, Bekir, Kuyt, Webo ve Meireles antrenmanlarda Nijeryalı golcüye sataşarak onun yeniden kendini toparlaması sağlamaya çalışıyor.

Emenike'nin de gayet iyi gözüktüğü ve moralli olduğu gözlendi. Emenike de iki günlük iznin kendisine iyi geldiğini ve kendini topladığını belirtiyor.

Hayatta bazen işler yolunda gitmiyor

Teknik direktör İsmail Kartal, dün Emenike ile bir görüşme yaptı. “Kendini nasıl hissediyorsun” dedikten sonra toparlayıp toparlamadığını sordu ve Nijeryalı golcü de “Kendimi toparladım, izin iyi geldi” ifadelerini kullandı.

İsmail Kartal da “Artık yaşananları unut. Kalan 9 haftada takıma katkı vermeni istiyoruz. Kendini iyi hissetmelisin” dedi. Emenike de, “Hayat bu. Bazen işler yolunda gitmiyor. Güçlü olmak gerektiğini gördüm ve yalnız olmadığımı gördüm. Siz ve takım arkadaşlarım bana bu süreçte çok büyük destek verdiniz. Kalan haftalarda takımı en büyük katkıyı ben vereceğim. Antrenmanlarda ve maçlarda en çalışkan isim ben olacağım” ifadelerini kullandı.

F.bahçe özür bekliyor

F.Bahçe, kulübü 'ırkçılıkla' suçlayan açıklamaları nedeniyle Nijerya Futbol Federasyonu'ndan resmi özür talebinde bulundu.

Nijerya Futbol Federasyonu ile temasa geçen sarı-lacivertli kulüp, Emenike'nin yaşadığı olayın ırkçılıkla ilgisinin olmadığını belirterek, yapılan suçlamanın kabul edilemez olduğu vurgulandı. 

KAYNAK: YENİ ŞAFAK
YORUMLAR 1
  • Ü.Y. 9 yıl önce Şikayet Et
    yollayın gitsin tuncay gibi bir gün anlar fenerbahçe nin büyüklüğünü
    Cevapla