Mahmut Uslu'dan bombardıman!

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu'dan Emenike'ye tam destek geldi!

Mahmut Uslu'dan bombardıman!
Mahmut Uslu'dan bombardıman!
GİRİŞ 23.03.2015 00:01 GÜNCELLEME 23.03.2015 00:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, Beşiktaş galibiyeti sonrası FBTV'de çarpıcı açıklamalar yaptı.

Emenike'ye sahip çıkan Uslu'nun hedefinde protestocu taraftarlar, hakem Fırat Aydınus, Galatasaray maçı sonrası Veysel Sarı hakkında ortaya atılan iddialar ile Lig TVde yorumculuk yapan eski teknik direktörleri Mustafa Denizli ve eski futbolcuları Tümer Metin vardı.

EMENIKE'YE TAM DESTEK!
Derbide kaçırdığı gol sonrası tribünlerden tepki görünce kenara alınmak isteyen, sahadan çıkmaya çalışan ve zor ikna edilip, devre arasında stadı terkeden Emenike'ye destek veren Mahmut Uslu, taraftarları eleştirdi.
 
"Gol kaçıranlara biz de kızıyloruz içimizden herşeyi yapıyoruz" diyen Uslu, tepkinin dışa vurulmaması gerektiğini söyledi. Şampiyonluk yolunda morale ihtiyaçları olduğunu belirten Fenerbahçe Basın Sözcüsü, "Taraftarı her zaman Fenerbahçe'yi şampiyon yaptı. Fenerbahçe taraftarı, her zaman takımına sahip çıkan bir taraftar ve sahip çıkmaya devam edecek. Bizim ricamız maçların 90 dakika olduğunu ve bütün oyuncuların yanlış da yapsalar çok değerli olduğunu unutmasınlar" ifadelerini kullandı.
 
Emenike'nin şu anda fiziksel açıdan çok iyi durumda olduğunu "Maçta dikkat ederseniz Emenike oyundayken Beşiktaş çıkamıyordu. Gol atamıyor diye kızıyorlar ama başka becerileri var" sözleriyle özetleyen Uslu, Nijeryalı oyuncunun son maçlarda yaptığı asistlere değindi.

Sözlerini "Emenike'nin formasını çıkarmasını kimse tasvip edemez" de diyen Uslu buna rağmen Milli Takım'a da çağrılmayan Emenike'ye sahip çıkılması gerektiğini belirtti.

Basının aylardır Emenike'nin gol orucuna dair haberler yaptığını ve bunun insanların beynine kazındığını da savunan Uslu, Nijeryalı oyuncunun devre arasında takımdan ayrılmak istediğini söyledi. 
 
"6. YABANCIYI OYNATAN BİRİ EMENIKE'Yİ ELEŞTİREMEZ" 
Uslu'nun hedefindeki isimlerden biri de Lig TV'de yorumculuk yapan eski teknik direktörleri Mustafa Denizli'ydi. Fenerbahçe'de görev yaptığı dönemde bir Beşiktaş derbisinde 6. yabancıyı oyuna alan ve hükmen yenilgiye yol açan Denizli'nin Emenike'yi eleştirme hakkına sahip olmadığını savunan Mahmut Uslu, "Emenike'yi tenkit ediyorlarmış, tenkit edecek bir şey  yok. Sporda bunlar olabilir. Ama bir antrenör 6. yabancıyı oynatarak takımını hükmen mağlup etiremez. Bu sayın yorumcu bizi hükmen mağlup ettirdi. Bu arkadaş ile biz o sene şampiyon olduk ama nasıl olduk" diye konuştu. Uslu, Mustafa Denizli'nin maçtan önce Hürriyet gazetesindeki köşesinde "Emenike bugün patlayacak" şeklinde yazı yazdığını da sözlerine ekledi.
 
Bir dönem Fenerbahçe'de yer alan bir diğer Lig TV yorumcusu Tümer Metin'i de eleştiren Uslu, "Koluna beni Allah'tan başka kimse yargılayamaz yazan birinin bunları dememesi lazım" dedi. Mahmut Uslu, "Herhalde üzüntüden bunları konuşulorlar, üzülmesiler biz şampiyon olacağız" da dedi.
 
"HAKEMLER KADIKÖY'DE BİZİ YAVAŞLATIYOR"
Uslu, derbinin hakemi Fırat Aydınusu'u da eleştirdi. "Kadıköy'e gelen hakemler maalesef bizi hızlandırmamak için ellerinden geleni yapıyorlar" diyen Uslu, 6 dakika uzayan ilk yarıda 15, 4 dakika uzayan ikinci yarıda da 10 dakika kayıp zaman olduğunu savundu. "Fenerbahçe size ne yaptı? Bu kadar da üstümüze gelmeyin, bu kadar yanlış yapmayın. Oh! Herşey çok güzel! Maçı durdurarak oynatalım, avantajları rakip takıma verelim" diyerek eleştirilerini sürdüren Fenerbahçe Basın Sözcüsü, TFF ve MHK'ye de "İsteyen gelsin tartışalım" diye davette bulundu.

"KORİDORLARDA ŞAİBELİ KONUŞMALAR VAR" 
Uslu'nun çarpıcı açıklamalarında Kasımpaşa-Galatasaray maçı sonrası ortaya atılan iddialar da yer buldu.

"Maç haftadır rakiplerimizin maçlarında koridorlarda birşeyler oluyor. Şaibeli konuşmalar var. Dünkü maçta (Kasımpaşa-Galatasaray) bir takım şeyler var" diyen Mahmut Uslu, kendilerdinin bütün kulüplere saygı duyduğunu, bu yüzden diğerleri gibi şunu yaptılar bunu yaptılar demediklerini belirtti. USlu sözlerini "Bir konuşmalar var devre arasında, geç çıkmalalar var. Oralarda kameralar var. Niye TFF birşey yapmaz? Biz sadece adalet istiyoruz. Biz medyadan da bunu istiyoruz. Siz gördüklerinizi, hissettiklerizi yansıtmazsanız yanlış olur. Bu yanlışları düzeltmemiz lazım" diye noktaladı.

YORUMLAR 3
  • barbaros 9 yıl önce Şikayet Et
    allah aşkına fb de başka adammı yok bu adamı gösterip durmayın yahu.
    Cevapla
  • Selçuk ÖZÇELİK 9 yıl önce Şikayet Et
    Mahmut Bey, adalet isterseniz, ilk fenerbahçenin başı ağrır, farkında mısınız?
    Cevapla
  • Kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    O işler (şike, teşvik vs.) sizin işleriniz Mahmut bey herkesi kendiniz gibi sanmayın!
    Cevapla