Kadıköy'de büyük olay! Emenike...

Fenerbahçe - Beşiktaş maçının 30. dakikasında Emenike'ye protestolar başladı, Emenike sahayı terk etmek istedi!

Kadıköy'de büyük olay! Emenike...
Kadıköy'de büyük olay! Emenike...
GİRİŞ 23.03.2015 00:12 GÜNCELLEME 23.03.2015 00:33
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'de Fenerbahçe ile Beşiktaş arasındaki derbiye, sarı-lacivertli futbolcu Emmanuel Emenike'nin kendi taraftarının tepkisi üzerine oyun alanını terk etmesi damga vurdu.

Karşılaşmanın 19. dakikasında kaleciyle karşı karşıya kaldığı pozisyonda takımı adına önemli bir gol fırsatını değerlendiremeyen Fenerbahçeli futbolcu, 30. dakikada üzerine gelen topu kaptırınca sarı-lacivertli taraftarlardan tepki aldı.

Emenike, Fenerbahçeli taraftarların yedekler arasında bulunan Moussa Sow için tezahürat yaptığı sırada teknik direktör İsmail Kartal'a, oyundan çıkmak istediğini işaret etti. Uzun süre işaretini sürdüren Nijeryalı futbolcu, maç devam ederken formasını çıkararak oyun alanının dışına çıktı.

Sarı-lacivertli takımın idari menajeri Hasan Çetinkaya ve teknik direktör Kartal, soyunma odasına gitmek isteyen Emenike'ye sarılarak, engellemeye çalıştı. Takım kaptanı Emre Belözoğlu'nun da o bölgeye gelmesi sonucunda Emenike ikna edilerek, oyun alanına gönderildi.

Emenike'ye oyundan alınmak için işaret ettiği sırada tepki gösteren Fenerbahçeli taraftarlar, sahaya döndükten sonra da formasını çıkardığı için tepkilerini sürdürdü.

Saha içinde oyun durduğu sırada kaptan Emre Belözoğlu'nun, Emenike ile bir süre konuşması dikkati çekti.

Emre, Bilic ile tartıştı

Fenerbahçe'nin Emenike ile yaşadığı sorun nedeniyle oyunun duraksadığı sırada sarı-lacivertli futbolcular ile Beşiktaş teknik heyeti arasında tartışmalar yaşandı.

Sarı-lacivertli futbolcu Alper Potuk'un Beşiktaş Yardımcı Antrenörü Edin Terzic ile tartışmasının ardından Fenerbahçe'de Alves de Terzic ile diyaloğa girdi. Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic tartışmalara tepki gösterdi. Bu sırada Emre Belözoğlu da yedek kulübesi önüne kadar yaklaşarak Bilic ve Beşiktaşlılara tepki gösterdi. Futbolcular ve teknik heyetlerin de müdahalesiyle tartışmalar büyümeden sonlandırıldı.

Emre Belözoğlu, iki takım arasında ligin ilk yarısında yapılan maçta da Bilic ile bir tartışma yaşamıştı.

Bu arada Fenerbahçe'de yaşanan bu olayların ardından bir pozisyonda sakatlık geçiren Meireles 35. dakikada oyundan alınırken, Sow oyuna dahil edildi. Emenike de sahada kaldı.



Bunun üzerine Emenike yeniden formasını giyip sahaya dönerken Kuyt takım arkadaşını sakinleştirmeye çalıştı.

YORUMLAR 15
  • kpgpbgpep 9 yıl önce Şikayet Et
    bu Emenike yi illada oynatıp bizlere saç baş yolduran teknik adamı ve başkanı istemiyoruz.Yeter artık.Hem 4.yıldız diyeceksin hemde takımı stajyer teknik adamlara bırakacaksın,sonrada bir milyon üye diyeceksin.Bu çelişkiyi biri, izah etsin
    Cevapla
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede futbol diye bir şey yok ki biz neyi tartışıyoruz
    Cevapla
  • zoko 9 yıl önce Şikayet Et
    formayı çıkartmak hangi sartlarda sarı kart gerektirmiyor???? gol atıp cıkarınca sarı kart oluyoda bu durumda neden sarı kart yok???
    Cevapla
  • TALHA 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir fenerbahçeli olarak,bu olaydan çok utandım,taraftarlar ahlaki bir erezyon içinde,artık çeki düzen verin kendinize yada futbolla alakanızı kesin
    Cevapla
  • karadayı 9 yıl önce Şikayet Et
    emenıke Allah rizası icin git be kardesim. bu kadar taraftarın canını yakma yeter artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle