Yıldırım çıldırdı! 'G.Saray'ı yenin...'

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, futbolcularını derbiye motive etmek için çılgın bir prim formülü üretti.

Yıldırım çıldırdı! 'G.Saray'ı yenin...'
Yıldırım çıldırdı! 'G.Saray'ı yenin...'
GİRİŞ 07.03.2015 03:46 GÜNCELLEME 07.03.2015 10:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe büyük derbiye 1 gün kala başkan Aziz Yıldırım takımı motive etmek için prim kozunu kullanacak. Konya deplasmanında kaybedilen 2 puanın ardından lig yarışında 4 puan geride kalan sarı-lacivertlilerde bu durum moral anlamında da çöküntü yaşanmasına neden oldu.
 
Aziz Yıldırım yaşanan kayıplar nedeniyle sinirli ve kızgın olmasına rağmen G.Saray maçını düşünerek futbolcularına söyleyeceklerini şimdilik içinde tutup motivasyonları bozulmasın diye beklemeyi tercih etti. Bugün de takımın kampına katılması ve primi açıklaması beklenen başkan Yıldırım özel bir prim sistemi hazırlayarak futbolcuları ekstra sevindirecek. 
 
3 PUANA 4 MAÇLIK PARA

Öncelikle derbilerde primi kendisi belirleyen başkan, kafayı şubat ayında kaybedilen puanlara taktı. Beraberliklere prim verilmemesine rağmen tek sefere mahsus olmak üzere 7 puanlık kayıp yaşanan Trabzonspor (0-0) Akhisar (1-2) ve Konya (1-1) da listeye dahil edilecek. Böylelikle F.Bahçe’de bir ilk gerçekleşmiş olacak. G.Saray maçının özel primine 3 maç da eklendiğinde alınacak 3 puana toplam 4 maçın primi dahil olacak. 
 
4 maçı kapsayan bu sisteme göre oyunculara civarında para dağıtılacak.
 
Her sezon olduğu gibi sezonun ilk yarısında prim ödemelerini aksatan ve keseyi ikinci yarıda açan başkan takımın şampiyonluk potasına girdiği anlarda devreye giriyor. Futbolculara ve teknik heyete sürekli olarak G.Saray derbisinden alınacak 3 puanın önemini hatırlatan Yıldırım, ''Bu maçı kazanmamız aradaki puan farkı için çok önemli. 4 puanlık fark korunmayacak 1 puana düşecek. Bu yarışta galibiyetten başka bir skoru düşünmeyin'' dedi.

YORUMLAR 1
  • düz adam 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu futbolculara verilen paraya yazıktır.kimi prim alır kimi maç başı onbinlerce euro alır.bu paralar ile de karılarına milyon euroluk spor araba alırlar.hepsinin durumu çok çok iyi
    Cevapla