Ukrayna basınından flaş F.Bahçe iddiası!

Gelecek sezonda kadrosunu en az 1 yıldız oyuncu ile güçlendirmek isteyen Fenerbahçe için flaş iddialar dinmek bilmiyor.

Ukrayna basınından flaş F.Bahçe iddiası!
Ukrayna basınından flaş F.Bahçe iddiası!
GİRİŞ 04.03.2015 16:00 GÜNCELLEME 04.03.2015 16:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kısa bir süre önce Manchester City'nin golcüsü Edin Dzeko flörtü ortaya çıkarken, bu kez de Luiz Adriano bombası geldi.

ADRIANO İÇİN FLAŞ İDDİA

Türk basınında bir süredir yer alan Luiz Adriano için Fenerbahçe'nin devrede olduğunu doğrulayan Ukrayna basını, yıldız golcünün transferinin an meselesi olduğunu yazdı.

Kulübüyle olan sözleşmesi yıl sonunda bitecek 27 yaşındaki oyuncunun Ukrayna'yı terk etmek istediği vurgulanırken, ülkedeki karşıklıkların bunda etkili olduğu ifade edildi.

Ara transfer döneminde Shakhtar Donetsk'in AS Roma ile bonservis bedelinde anlaşamaması nedeniyle takımında kalan Luiz Adriano, hayal kırıklığına uğradığını söylemişti.

LUCESCU DA GELECEK

Luiz Adriano - Fenerbahçe gelişmesi duyurulurken 2 kritik bilgi verildi. Sarı-lacivertli yetkililerin geçtiğimiz hafta, Shakhtar'la sözleşmesi sona erecek olan Mircea Lucescu ile özel bir görüşme gerçekleştirdiği kaydedildi.

İkinci büyük iddia ise Fenerbahçe'nin Mayıs'ta hem Adriano hem de Lucescu transferlerini sonlandırmak üzere olduğu... 69 yaşındaki çalıştırıcının, Luiz Adriano ile birlikte Fenerbahçe'ye gideceği belirtildi.

Sarı-lacivertlilerde teknik direktör İsmail Kartal'ın gelecek sezonda takımda kalıp kalmayacağı belirsizliğini korurken, önemli bir golcünün transferi için çalışmalar devam ediyor.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • ali kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    gelirlerse iyi
    Cevapla