Yıldırım'dan derbi öncesi flaş sözler!

Fenerbahçe'de peş peşe gelen kayıplarla moraller alt üst olurken, dönüş yolculuğuna Aziz Yıldırım'ın sözleri damga vurdu.

Yıldırım'dan derbi öncesi flaş sözler!
Yıldırım'dan derbi öncesi flaş sözler!
GİRİŞ 02.03.2015 09:08 GÜNCELLEME 02.03.2015 09:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Konya’ya, ligde son 3 haftada 5 puan kaybederek giden Fenerbahçe için mücadelenin önemi çok büyüktü. Aziz Yıldırım, futbolculara moral olması için tüm prim ve alacaklarını maçtan önce hesaplarına yatırttı. 1-1’lik sonucun ardından oyuncular hem giden 2 puana üzüldü, hem de başkana bu nedenle mahçup oldu. Konya dönüşünde, uçakta kimsenin ağzını bıçak açmıyordu. Herkesin başı yerdeydi.

‘Size inancım tam’

Takımın bu halini gören Aziz Yıldırım, yaklaşık 30 bin feet yükseklikte yaptığı konuşmayla herkese moral verdi. Yıldırım, “Son haftalarda beklemediğimiz kayıplar yaşadık. Kötü günler geçiriyoruz ancak bunu hep birlikte, kenetlenerek aşacağız. Daha önümüzde uzun bir süreç var. Hiçbir şey bitmedi. Şampiyonluk konusunda size inancım tam. Hepinize çok güveniyorum” ifadelerini kullandı.

‘Kazanın, bayram yaşatın’

Galatasaray ile önümüzdeki hafta oynanacak derbiyi hatırlatan Yıldırım, “Beyaz bir sayfa açmak için önümüzde çok güzel bir fırsat var. Galatasaray’ı yenin ve Şükrü Saracoğlu’nu bayram yerine çevirin. Derbide alınacak galibiyetle şampiyonluk yolunda yeni bir seri başlatın” diye konuştu. Yıldırım’ın çok üzgün olan İsmail Kartal ile de özel bir görüşme yaptığı ve ona olan inancını tekrarladığı öğrenildi.        

YORUMLAR 8
  • Ahmet ÇINAR 9 yıl önce Şikayet Et
    Keşke Emre ile Caner ukalaları oynasalar, inanın onlar gs çalışırlar oynarken bir şerefli hareket yaparlar hakemlerde bunu yanlış anlar hadi lup dışarı, şinayder de 90+9 da ki tozları alır maç biter.
    Cevapla
  • mguney 9 yıl önce Şikayet Et
    Aglama fener aglama. Yenseniz ne olurki yine lider
    Cevapla
  • KML 9 yıl önce Şikayet Et
    bu panikle gs yede yenilirsen ağzını değil bıçak kasatura bile açamaz
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    Kimle ismail kartal ilemi yenecek)..İsmail kartal her maça Galibiyet için değil? Gol yememek için çıkıyor.:?:)
    Cevapla
  • melih 9 yıl önce Şikayet Et
    Başkan çok büyüksün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle