Konya'da Kocaman'ı şok eden tezahürat

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe maçının ardından konuştu.

Konya'da Kocaman'ı şok eden tezahürat
Konya'da Kocaman'ı şok eden tezahürat
GİRİŞ 01.03.2015 00:22 GÜNCELLEME 01.03.2015 00:54
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Yeşil beyazlı taraftarlar, 3 Temmuz sürecine atıfta bulunarak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ı hedef aldı. Taraftarlar, "Şike yapsana Aziz Yıldırım şike yapsana" tezahüratlarıyla sarı lacivertlilere 3 Temmuz göndermesinde bulundu.

Bu tezahürat şaşkınlık ve bir tartışmayı da beraberinde getirdi. Çünkü Fenerbahçe'ye şike göndermesinde bulunan Konyaspor'un teknik direktörü Aykut Kocaman, atıfta bulundukları sezonda sarı lacivertli takımı çalıştırmıştı.

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Fenerbahçe ile oynadıkları ve 1-1 sonuçlanan maç sonrasında konuştu.

Maçı değerlendiren Kocaman, "Her iki takım açısından da 2'şer puan kaybı var. Biz bu maçtan kazanamasak bile, futbola ait değerlerimizi elde edebilmek adına önemliydi. Mağlup da olabilirdik, Fenerbahçe çok güçlü bir takım. Koşan bir takım olmalı ki, üzerine bir şeyler ekleyebileseniz. Öne geçtikten sonra kazanarak bitirmeyi isterdik, o da var" dedi.

"HERKES KENDİ DERDİNDE"

Mücadelede İsmail Kartal ile bir ara gülüştüğü kaydedilen teknik adam, "İsmail hoca ile bizim 30 seneye yakın, futbolculuktan gelen bir arkadaşlığımız var. Benim Fenerbahçe'de yaşadığım sıkıntıları yaşıyor. Antrenörlerin bir takım sıkıntıları var. Bazen artıyor, bazen azalıyor. Bir ara İsmail hoca ile göz göze geldik. O ara o kazanabilmek için her şeyi yapıyor, ben de öndeyiz ve onu tutma adına. Bir gülümsedik, herkes kendi derdinde. Çok doğan yani, bunun anormal bir tarafı yok" ifadelerini kullandı.

ŞİKE TEZAHÜRATLARINA TEPKİ...

Torku Konyaspor taraftarlarının şike tezahüratlarını eleştiren antrenör, "Son derece rahatsız etti. Bu son derece yanlış. Benim olup olmamam da önemli değil. Ben 4 aydır buradayım. Buraya kadar edindiğim izlenim, skorlar sportif şeyler ve hesabı kesilir, hesabı verilir. Buna rağmen iniş, çıkışlarda Konyaspor taraftarının hiçbir rakibe karşı onları incitmek için yaptığı bir tezahürat duymadım ben. Bu kötü bir davranıştı. İnsanlarımızın en büyük sıkıntısı, diğer insanların canını acıtmayı çok seviyoruz. Bizim kendimizle uğraşmamız lazım" diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • musa 9 yıl önce Şikayet Et
    bu konya taraftarları adam adam
    Cevapla
  • mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Valla ne yalan diyim çok doğru tezahürat. bu yaptığınız şike asırlarca unutulmuyacak. Hep acı biber gibi dilinize sürülecek.varsa yüzünüz hep kizarsin diye
    Cevapla
  • Aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    hahahahaha DOĞRU SÖYLEMİŞLER, ŞİKE YAPMADAN OLMUYOR DİMİ..
    Cevapla
  • MUSTAFA ATAMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Rahatsız olmuş efendi .Ancak gerçeklerin değişmez kuralı er-geç ortaya çıkmasıdır.
    Cevapla
  • Gakkoş 9 yıl önce Şikayet Et
    Konyalilar kendilerine baksinlar.paralelciligemi soyunuluyor.paralelcilerin icine sizamadigi fenere yapilan oyunlara alkiş tutanlarla yapanlar aynidir deriz bizim Elazigda.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle