Konya'da penaltı isyanı!

Torku Konyaspor - Fenerbahçe maçında sarı lacivertli taraftarları çıldırtan iki pozisyon yaşandı.

Konya'da penaltı isyanı!
Konya'da penaltı isyanı!
GİRİŞ 01.03.2015 00:22 GÜNCELLEME 01.03.2015 00:53
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında oynanan Torku Konyaspor - Fenerbahçe maçında sarı lacivertli taraftarları çıldırtan iki pozisyon yaşandı.

Mücadelenin 10. dakikasında Emmanuel Emenike, Torku Konyaspor ceza sahası içinde Ali Turan'ın müdahalesi ile yerde kaldı. Nijeryalı oyuncu söz konusu poziyonda penaltı beklerken, müsabakanın hakemi hakemi Ali Palabıyık ise penaltı kararına hükmetmedi.

Ali Palabıyık'ın söz konusu pozisyonda beyaz noktayı göstermemesine sert tepki gösteren sarı lacivertli taraftarlar, Emmanuel Emenike'nin posizyonunun penaltı olduğu görüşünde birleşti. Ayrıca karşılaşmanın 38. dakikasında yine Ali Turan'ın Egemen Korkmaz ile girdiği ikili mücadelede de Fenerbahçe oyuncular ve taraftarlar penaltı bekledi.

Öte yandan Galatasaraylı taraftarlar ise, Nijeryalı oyuncunun yer aldığı pozisyonun penaltı olmadığını ifade ederek göndermelerde bulundu.



YORUMLAR 13
  • abuzer 9 yıl önce Şikayet Et
    bir sene elle gol atıp yenmişti konyasporu, hakemde onu görmemiş ve golu vermişti, o zaman hiç fb. linin sesi çıkmıyordu hakem verdi biz ne yapalım diyorlardı, bu maçtada hakem vermedi bedavadan aldığınız o maça sayın
    Cevapla
  • amasyali 9 yıl önce Şikayet Et
    simdi Başlarlar penaltimiz verilmedi diye
    Cevapla
  • Önce hak etmeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir de tüm anadolu takımlarına söylüyorum hakemlerin kendilerini katlettiklerini söylüyorlar ama her büyük takım maçında maçın en az dakikasını çaldıklarından hiç bahsetmiyorlar. bu profesyonellik değil, çakallıktır ve futbolu tatsızlaştırmak ve izleyicilerin seyir zevkinden çalmaktır....
    Cevapla
  • Önce hak etmeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Öncelikle maçta kart kararları, el pozisyonları ve fauller gibi küçük hatalar var ancak sonuca etki edecek tek hata fb' nin golü. Golde net bir faul var. Penaltı denilen pozisyonlara gelince insaf demekten başka bir şey gelmiyor dilimden. Her maçı hakeme yoran takım ve futbolculardan dolayı futboldan soğuyoruz. Bence Türk futboluna sadece kendi işine bakan futbolcu ve teknik adamlar lazım. Her pozisyonda yere yatmalar, bütün maçı eli havada oynamalar... bu nedir ya? Eğer fb'li futbolcular hakemle oynadıkları kadar rakiple oynasalardı rahat bir maç kazanırlardı.
    Cevapla
  • erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    eee ne yaparsin sen 60 yildir adamlara bunu alistir hangi macta zora girseler ya mac 6 7 dakika uzar yada 90+3 lerde penalti olur tedbirli olan hakemler isi son dakikaya komaz rakibe 50. dakikalarda basar kirmiziyi yada ayyy yanlis gormus olmayan penaltiyi vermisim yapar isen adamlar kalkar boyle aglar dogal olarak. fep fener lehine hatalar olur idi varsin 2 mac da alehlerine duduk calsin ne olucak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle