Aziz Yıldırım'a Konya'da şok saldırı!

Başkan Aziz Yıldırım’a, havalimanında bir grup Fenerbahçe taraftarı tepki gösterdi.

Aziz Yıldırım'a Konya'da şok saldırı!
Aziz Yıldırım'a Konya'da şok saldırı!
GİRİŞ 28.02.2015 11:38 GÜNCELLEME 28.02.2015 11:38
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Dışarıda Yıldırım'ı protesto etmek için bekleyen GFB'li taraftarlar, Yıldırım'ı otobüse bindikten sonra fark etti. Hemen "Diktatör istifa" tezahüratına başlayan taraftarlardan bazıları otobüsü tekmelerken, Yıldırım, olaylara tepkisiz kaldı.

FUTBOLCULARA BÜYÜK İLGİ

Fenerbahçe Yönetimi açısından Konya Havalimanı’nda tatsız olaylar yaşandı. Ancak saldırgan grubun dışında kalan taraftarlar takıma büyük ilgi gösterdi. Çok sayıda Sarı-Lacivertli, futbolcuları çiçeklerle ve pankartlarla karşıladı. Oyuncularla fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarıştı. Konya’da teknik direktör İsmail Kartal’a da büyük ilgi vardı. Bu arada Sarı-Lacivertliler’in Konya kafilesinde sakat ve cezalı oyuncular da yer aldı. 

YORUMLAR 2
  • Gakkoş 9 yıl önce Şikayet Et
    Bakiyorumda bu aralar samanyolu tv yi izleyip diktatör söylemleri ögreniliyor.sayin cumhurbaşkanimizada vatan hainlerinin söylemleri ayni.
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    Milyarlarca Lira verdiğiniz Avrupanın Süperini (Diegoyu),leblebi gibi gol atan Weboyu ismail kartal ile el birliği ile kulübeye çektiniz..Be Müslüman peki Diegoya o kadar parayı niye verdiniz derler adama?.:)
    Cevapla