İşte Fenerbahçeliler'i çıldırtan pozisyon!

Akhisar maçının 49. dakikasında yaşanan bir pozisyonda Fenerbahçeliler, hakem Özgür Yankaya'ya büyük tepki gösterdi.

İşte Fenerbahçeliler'i çıldırtan pozisyon!
İşte Fenerbahçeliler'i çıldırtan pozisyon!
GİRİŞ 24.02.2015 09:33 GÜNCELLEME 24.02.2015 10:41
Bu Habere 18 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor'a Kadıköy'de 2-1 mağlup olurken şamiyonluk yolunda büyük darbe aldı. 

Maç sonu en çok konuşulan pozisyon ise 49. dakikada hakem Özgür Yankaya'nın Custodio'nun Mehmet Topal'a yaptığı harekete kart vermemesi ve ilk önce bekleyip, daha sonra ciddi bir avantajı kesip faul vermesiydi. Çünkü Yankaya ilk önce pozisyonu avantaja bırakıyor, hatta yerde olan Mehmet Topal'a arkasını dönüyor ancak top, kaleciyle karşı karşıya kalan Sow'a gelince bir anda arkasını dönüp Topal'a yapılan harekete faul düdüğü çalıyordu. 

Bu düdüğün hemen ardından da Fenerbahçe kulübesi ve oyuncular Özgür Yankaya'ya "Neden oyunu durduruyorsun?" tepkisini gösterdiler.



İsmail Kartal:  Hem oyunu durdurdu hem kart göstermedi

Maç sonu Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal da maç sonu Custodio'nun kırmızı kartı daha çnceden görmesi gerektiğini belirtirken, pozisyon için de Yankaya'nın çifte hata yaptığını, hem oyunu durdurup hem de Custodio'ya kart göstermediğini belirtti.

YORUMLAR 18
  • G.Saray korkusu sardı her tarafı.. 9 yıl önce Şikayet Et
    Bin türlü bahaneler, saçma sapan senaryoları okuyun bundan sonra..G.Saray korkusu sarınca her tarafı gayet normal geliyor.
    Cevapla
  • ns60 9 yıl önce Şikayet Et
    bir tane delikanlı gibi yorum yazan rakip taraftar yok. galiba yorum yazanların çoğu 15 yaş altı
    Cevapla
  • H.B.V 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşın biri demişki şampiyonluk için hakemide yeneceksin?..kardeş bu hakem Burak,ın pozisyonunu 25 metreden Ayak hareketi ile destekleyen hakem nasıl yeneceksin bu hakemii.:):):):)
    Cevapla
  • hakemin ayağı ! 9 yıl önce Şikayet Et
    pireyi deve yapan fenevliler.. çok komiksiniz çok..hakem ayağını kaldırmışta gol olmuş falan filan.. keramet mi var hakemin ayağında ?
    Cevapla
  • trabzon 9 yıl önce Şikayet Et
    Yavvv o golleri de hakem atamadı dimi :)))))) resmen beceriksizliğinizi kabullenemiyorsunuz. Burada ağlamayın az dik durun dicem ama ne gezer :)))))))))))))))))
    Cevapla
  • hüseyin öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    En son şampiyon ne zaman oldunuz,Bursa mı büyük takım Trabzonmu,Diğer 3 belli
    Cevapla
  • fbgsbjktrbz 9 yıl önce Şikayet Et
    sampiyon olmak istiyorsan hakemi bile yeneceksin. farzedelim hakem iki golünü yedi....peki kacirdiklarin ne olacak ? Futbolda her takim herzaman 12 kisiye karsi oynar :) su dört büyükler dedigimiz takimlarin sesi ancak türkiye liginde cikar. güzel futbol oynasaydiniz 4-5 farkla bu maci alirdiniz....avrupada üst siralarda yer alirdiniz. Hepsi artist, hepsi mafya babasi, hepsi aga. son 10-15 seneye bakilirsa türk futbolunda bir ilerleme yok cünkü alt yapi yok.
    Cevapla
  • bjk 9 yıl önce Şikayet Et
    haklısınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle