Şükrü Saracoğlu eski günlerine geri dönüyor

Saracoğlu'nda uzun süredir taraftarından yoksun kalan Fenerbahçe, Trabzonspor maçında ilk kez dolu tribünlere oynamaya hazırlanıyor.

Şükrü Saracoğlu eski günlerine geri dönüyor
Şükrü Saracoğlu eski günlerine geri dönüyor
GİRİŞ 04.02.2015 09:38 GÜNCELLEME 04.02.2015 12:28
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sezon başından beri Şükrü Saracoğlu Stadı’nda gerekli taraftar desteğini görmeyen Fenerbahçelifutbolcuların, bu kez tam destek alacakları artık kesin... Ligde şampiyonluğa koşan Kanarya’da yönetim, futbolcular ve teknik heyet, iç sahada yeterli desteğin olmaması sebebiyle hayal kırıklığına uğramıştı. Teknik direktör İsmail Kartal’dan, takımın önemli isimlerinden Dirk Kuyt’a kadar herkes, “Seyircimiz neden bizim yanımızda olmuyor. Onlara çok ihtiyacımız var” yorumlarını yapmıştı. Sonunda bu çağrılar, karşılığını buldu. 

Süper Lig’in 19. haftasında 7 Şubat Cumartesi günü Şükrü Saracoğlu’nda Trabzonspor ile karşılaşacakSarı-Lacivertliler’in bu önemli maçına taraftarlar, uzun bir aradan sonra adeta akın edecek. Passolig sayısı 97.611 Alınan bilgiye göre 52 bin kişilik Saracoğlu’nda tüm biletlerin, maç gününe kadar satılması bekleniyor. Sahasında yaklaşık 20 bin taraftar ortalamasıyla oynayan Sarı-Lacivertliler’in Trabzon sınavı için satışa çıkardığı biletlerin sadece 9 bini henüz alıcısını bulmadı. 11. haftadaki Eskişehirsporkarşılaşmasıyla birlikte Passolig’e geçen Fenerbahçe’nin, 97.611 Passolig kartlı taraftarı ve 21 bin kombinesi bulunuyor. Cumartesi günü, harika bir atmosferin oluşması bekleniyor.

YORUMLAR 2
  • bülent 9 yıl önce Şikayet Et
    HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK FENER
    Cevapla
  • Pierre cassi 9 yıl önce Şikayet Et
    Böylesine büyük taraftarların Fenerbahçe'yi canlı izlemesini öneririm
    Cevapla