Emre uyarıyı yaptı: Sizi buraya almam!

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, takımı Samandıra'dan Karabük'e uğurladı.

Emre uyarıyı yaptı: Sizi buraya almam!
Emre uyarıyı yaptı: Sizi buraya almam!
GİRİŞ 31.01.2015 11:45 GÜNCELLEME 31.01.2015 11:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Tesislerde oyuncularla tek tek el sıkışan Emre, "Karabük'ü yenelim, Trabzon maçına moralli çıkalım. Kazanmadan dönmek yok" derken Selçuk Şahin'e, "Sana güveniyorum" dedi. Şahin de, "Merak etme kaptan, kazanır döneriz" diye yanıt verdi.

F.Bahçe'de dünkü Karabükspor maçı seyaheti öncesinde neşeli anlar yaşandı. Sabah idman yapan ve öğleden sonra da Karabük'e giden F.Bahçe'de aile ortamı dikkat çekerken zorlu maç öncesinde futbolcuların neşesi yerindeydi. Takımın gidişinden önce ise en dikkat çekici nokta Kaptan Emre Belözoğlu'nun takımı uğurlamasıydı. Sakatlığı bulunan milli yıldız, futbolcu arkadaşları ile tek tek ilgilenip tesislerdeki otobüse bindirdi. Oyuncuların hepsi ile şakalaşan Emre, "3 puan almadan tesislere dönmeyin, Karabük'te kazanmazsanız sizi buraya almam" diye de espri yapıp gözdağı verdi.

YERİN DOLMAZ AMA RAHAT OL

Uğurlamada Emre, en çok Selçuk Şahin'e takıldı. Kasımpaşa maçında iyi futbol oynayan ve Karabükspor deplasmanında da formayı kapan Selçuk Şahin'e, "Senin maçın, göster kendini" dedi. Bunun üzerine de Selçuk, "Yerini doluramayız ama seni de arattırmayacağız merak etme" sözleri ile duygularını dile getirdi. Tecbüreli futbolcu ayrıca, "Bana güven kaptan, merak etme. Karabük'ü yenip geleceğiz" ifadelerini kullandı.

TRABZON İÇİN MORAL BULALIM

Ardından Emre, yabancılar başta her oyuncuyla el sıkışıp uğulardı. Emenike'ye, "Gol zamanın geldi" derken Kuyt'a sakatlığına rağmen fedakarlık ettiği için de teşekkür etti. Ayrıca Volkan Demirel ve takıma da maçın değeri ile ilgili şöyle seslendi: "Arkadaşlar, çok iyi bir seri tutturduk. Deplasmandaki başarılı sonuçlara devam edelim. Karabük karşılaşmasını kazanmanız lazım ki, Trabzonspor maçına moralli çıkalım. Bu açıdan maçın önemini ayrıca belirteyim." dedi

YORUMLAR 3
  • omer 9 yıl önce Şikayet Et
    Selçuklu futbolcu yaptilarya tamam kesmezler kayseri macinda defans kazmalarini rezaleti seyrettik Fenere Allah yardim etsin formanin agirligi olmasin bu takim küme düşmemek için oynar
    Cevapla
  • fener 9 yıl önce Şikayet Et
    Maydanoz tepeli niye her fener haberine maydanoz oluyorsun ki.ne eziksiniz ya.
    Cevapla
  • Aslantepeli 9 yıl önce Şikayet Et
    Selcuk; 'Cav Emre'. Emre; 'Bye Selcuk'. (gerisi fantezi gibi) hahaha
    Cevapla