Fenerbahçe gümbür gümbür!

Deplasmanda Karabük’ü 2-1 yenen Fenerbahçe, Süper Lig’deki galibiyet serisini 7’ye çıkardı.

Fenerbahçe gümbür gümbür!
Fenerbahçe gümbür gümbür!
GİRİŞ 01.02.2015 00:04 GÜNCELLEME 01.02.2015 00:43
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Karabük Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda son sezonda sahadan yenik ayrılan Fenerbahçe, 4. yıldız yarışının yaşandığı sezonda şeytanın bacağını kırdı.

Raul Meireles, Emre Belözoğlu ve Hasan Ali Kaldırım'dan yoksun sarı-kanaryalar, zorlu deplasmandan 2-1 galip ayrılmayı başardı ve puanını 42'ye çıkardı. İsmail Kartal'ın ekibine galibiyeti getiren goller Selçuk Şahin (7') ve Emmanuel Emenike'den (58') geldi. Abdou Razack Traore'nin 75'inci dakikadaki golü farkı 1'e indirse de bu gol sonucu değiştirmeye yetmedi.

DOĞUM GÜNÜNDE ATTI

Fenerbahçe'de doğum günü kutlanan Selçuk Şahin, Karabükspor deplasmanında henüz ilk dakikalarda sahne alarak takımını galibiyete taşıdı.

Sol kanattan gelişen Fenerbahçe atağında Diego, rakibini geçip pasını ceza alanı ön bölümündeki Selçuk'a verirken, ceza yayının hemen sağ tarafından sağ ayağıyla sol köşeye yerden sert bir vuruş yapan oyuncu Waterman'ı avladı.

Mücadelenin ilk devresinde karşılıklı ataklar yapılırken başka gol olmadı ve ilk devre Fenerbahçe'nin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

EMENIKE ESKİ TAKIMINA ATTI

Mücadelenin ikinci yarısında tempo oldukça düşük seviyede olurken ilk 10 dakika sakin geçti.

Bu sessizliği durduran ise Emmanuel Emenike oldu. 58. dakikada Fenerbahçe savunmasında topla buluşan Caner'in uzun pasında savunma arkasına koşu yapan Emenike, topu ceza alanı içinde kontrol edip vuruşunu yaptı ve topu ağlara gönderdi.

PENALTI TARTIŞMALARI

Dakikalar 87'yi gösterdiğinde sol kanattan gelişen Karabükspor atağında Tanju Kayhan, ceza alanı içinde Sow'dan sıyrılmaya çalışırken yerde kaldı ve penaltı bekledi ama oyun devam etti.

Ev sahibi ekip hakem Cüneyt Çakır'a adeta isyan ederken, son bölümde Furkan Özçal'ın ceza sahası dışından müthiş şutunu kaleci Volkan Demirel aynı güzellikte çıkarttı. Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Fenerbahçe kazandı.

-----------------------------------

Kardemir Karabükspor: 1 - Fenerbahçe : 2

Stat: Dr. Necmettin Şeyhoğlu

Hakemler: Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun

Kardemir Karabükspor: Waterman, Emre Güngör (Dk. 33 Murat Akça), Mabiala, Traore, Viola, Sow (Dk. 80 Kuca), Furkan Özçal, Erdem Özgenç, Tanju Kayhan, Musa Çağıran (Dk. 75 Hakan Özmert), Erkan Kaş

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Egemen Korkmaz, Mehmet Topal, Diego (Dk. 83 Webo), Kuyt (Dk. 72 Moussa Sow), Selçuk Şahin, Alves, Alper Potuk, Emenike, Gökhan Gönül (Dk. 65 Mehmet Topuz), Caner Erkin

Goller: Dk. 75 Traore (Kardemir Karabükspor), Dk. 7 Selçuk Şahin, Dk. 58 Emenike (Fenerbahçe)

Sarı kartlar: Dk. 45 Mabiala, Dk. 89 Erdem Özgenç (Kardemir Karabükspor)

YORUMLAR 13
  • eleştirilsin artık ... 9 yıl önce Şikayet Et
    fener oynadığı futbol mu kimi kandırıyorsunuz top oynamayı bilmeyenleri almışlar futbol oynadıklarını sanıyorlar hakem olmasa sahada sabaha kadar top oynasınlar yine yenemezler . Eskişehir fenerden daha iyi futbol oynuyor ben de fenerliyim ancak bu kadar berbat oyun oynayan bir ikinci takım yok alt lig takımı gibi... yeri geldiğinde eleştirin böyle futbol olmaz
    Cevapla
  • Monte Cristo 9 yıl önce Şikayet Et
    Şu son dakikadaki pozisyon Karabük'ün değilde fenerin olsaydı Cüneyt Çakır oyunu yine devam ettirir miydi çok merak ediyorum.Alıştık artık ya rakibin penaltısı verilmez yada fener 80. dakikaya kadar attı attı atmadıysa penaltı ver olsun bitsin :)
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Sampiyon Fenerbahcem... Hollandadan Fenerlilere selamlar...
    Cevapla
  • kara 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerim Şampiyonum
    Cevapla
  • Aykut 9 yıl önce Şikayet Et
    Şampiyon kim ? Yine fener ... Boş geyik yapanlara duyurulur kazan Maçlarını şampiyon ol... Gücün yetmiyorsa sus...
    Cevapla
  • ICOULDNT 9 yıl önce Şikayet Et
    bir seferde helali ile hakemsiz fenerasyonsuz maç kazanarak şampiyon olunda görelim
    Cevapla
  • Vatansever 9 yıl önce Şikayet Et
    Hedef bir milyon penaltı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle