Yıldırım: O iddia kulağıma geldi

Aziz Yıldırım, Fethullah Gülen grubunun kendisinden 50 milyon dolar istediğine yönelik iddiaların kulağına geldiğini söyledi.

Yıldırım: O iddia kulağıma geldi
Yıldırım: O iddia kulağıma geldi
GİRİŞ 27.01.2015 11:52 GÜNCELLEME 27.01.2015 11:53
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat’ın “Fethullah (Gülen) grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da F.Bahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı. Henüz sonlanmayan bir süreç” şeklindeki sözleri yargıya taşındı. Yıldırım, geçen hafta şike soruşturması ve davasında ‘kumpas kurulduğuna’ ilişkin soruşturmada ‘müşteki’ sıfatıyla ifade verdi. F.Bahçe Başkanı, terör savcılığındaki ifadesinde “illegal bir yapının F.Bahçe’yi ele geçirmek için kumpas kurduğunu” iddia etti. Savcı, bu ifadenin ardından Aziz Yıldırım’a G.Saray Başkanı'nın ortaya attığı '50 milyon dolar’ iddiasını sordu.

HAKİM VE SAVCIDAN ŞİKAYETÇİ

Yıldırım bu konudaki soruya muğlak bir yanıt verdi. Kendisine ‘doğrudan böyle bir talep ile gelinmediğini, para istenmediğini’ belirtti. Ancak ‘bu yöndeki iddiaların kulağına geldiğini de’ ifadesine ekledi. Aziz Yıldırım, aralık ayında şike' soruşturmasında kendisine ve kulübe yönelik ‘kumpas’ kurulduğu iddiasıyla, şike soruşturması ve davasında görev alan polis ve hakimler hakkında suç duyusunda bulunmuştu.

KAYNAK: AKŞAM
YORUMLAR 12
  • Mustur 9 yıl önce Şikayet Et
    Tarlaları da paralel sürmüştür.
    Cevapla
  • fenerbah 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu cas UEFA tas bu tapeleri hic incelememiş sazan gibi atlamis deliller deliller diye.Beşiktaş bursa eskisehir sivas vs vs onlar o kadar korkmuski bize kumpas var bile diyemiyor.
    Cevapla
  • cimbom 9 yıl önce Şikayet Et
    Ya bu Beşiktaş ibb birşey demiyor diğer kulüpler birşey demiyor adam gibi cezalirini cekip edeple bitmesini bekliyorlar daha fazla cirkinlesmemekbicin.birtek bu fenere kumpas yapmislar beraber şike yaptıklarina yapmamislar.bütün kumpas fenereymis.
    Cevapla
  • yurdakul 9 yıl önce Şikayet Et
    Para nerede hizmet orada.Hedeflerinin sadece, Fenerbahçe olmadığını tüm Türk futbolu olduğunu herkes biliyor.
    Cevapla
  • Doğrucu Davut 9 yıl önce Şikayet Et
    Göz göre göre şike süreci bile cemaate yıkılıyor ya helal olsun bu ne kuvvetmiş. Ortada farklı zamanlar ve farklı kişilerden itiraflar olmasına rağmen tek suçlu cemaat kalacak olaylar bittiğinde! Yeni Türkiye'ye hoş geldiniz.
    Cevapla
  • bergamalı 9 yıl önce Şikayet Et
    ne hızmetıya dupeduz devletı ısgal
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle