Fenerbahçe büyük zarara uğradı! Dava açılıyor

Şükrü Saracoğlu Stadı'nın yanındaki lise arsası için servet harcayan Fenerbahçe, teslim gerçekleşmediği için zarara uğradı.

Fenerbahçe büyük zarara uğradı! Dava açılıyor
Fenerbahçe büyük zarara uğradı! Dava açılıyor
GİRİŞ 24.01.2015 10:38 GÜNCELLEME 24.01.2015 10:38

Fenerbahçe, Milli Emlak Genel Müdürlüğü ile davalık oluyor.

Kenan Evren Lisesi arazisini almak için 3 okul ve 1 spor salon yaptırarak, yaklaşık 70 milyon lira harcayan sarı lacivertliler, arazinin bir türlü kendilerine teslim edilmemesi sonucunda büyük zarara uğradı. Fenerbahçe Kulübü, dava açıp zararlarının tazminini sağlamak için hazırlık yapıyor.

Uzlaşma sağlanamaz ve önümüzdeki günlerde dava açılırsa, 3 okul ve bir spor salonuna harcanan yaklaşık 70 milyon lira faiziyle birlikte geri istenecek.

BORCUN NEDENi...

Sarı lacivertli kulübün yetkilileri, Kenan Evren Lisesi (Şimdiki adı İstanbul Anadolu Lisesi) arazisini almak için 3 okulu ve bir spor salonunu milli eğitime teslim etmelerine rağmen önlerine çıkarılan bürokratik engellerden bunalmış durumda...

Fenerbahçe, lise arazisini, bankalara olan borçlarının nedenlerinden biri olarak görüyor. Yapılacak değerlendirmeler sonrası, önümüzdeki günlerde bu konuda karar verilecek. Büyük ihtimalle protokol imzalanan arazi ile ilgili alacak ve tazminat davaları açılacak.

Fenerbahçe, stat yanındaki lise arazisine alışveriş merkezi veya otel yapmayı planlıyor.

KAYNAK: HÜRRİYET