Yıldırım'dan tartışma yaratacak sözler!

Aziz Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen tanıtım gecesinde açıklamalarda bulundu

Yıldırım'dan tartışma yaratacak sözler!
Yıldırım'dan tartışma yaratacak sözler!
GİRİŞ 23.01.2015 23:40 GÜNCELLEME 23.01.2015 23:41
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yıldırım, "Hedef 1 Milyon Üye" projesi kapsamında, Edirne Ticaret ve Sanayi Odası'nda düzenlenen tanıtım gecesinde yaptığı konuşmada, projenin herkese garip geldiğini söyledi.

Bugüne kadar yaşanılanların projenin haklı bir adım olduğunu gösterdiğini belirten Yıldırım, "Hep şunu söylüyoruz son zamanlarda. Daha öncede söylüyorduk ancak bu kadar açık ve net söylemiyorduk. Son kale Fenerbahçe. Çünkü Türkiye'de son yıllarda memleket elden gidiyor, tapeler hikaye dediğimiz zaman 14 Şubat 2012 idi" diye konuştu.

O tarihe kadar Türkiye'nin gidişatına ilişkin kimsenin bir beyanda bulunmadığını aktaran Yıldırım, şunları kaydetti:

"Türkiye bir karanlığa doğru gidiyordu. Bu karanlık da devletin rejimiyle oynamak üzere kurumlar içerisindeki kavgalardı. Bugün Türkiye çok büyük bir badire atlatmıştır, eğer aydınlığa çıkarsa. Aydınlığa çıkmazsa, kimse söyleyemiyor ben söyleyeyim, Türkiye'yi karanlık günler bekliyor. Bugün tek kavga olmalı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kavgası. Bunun içinde şahıs, kişi, kurum, cemaat, kimsenin kavgası olamaz. Çünkü Mustafa Kemal Atatürk'ün Cumhuriyetinde böyle bir şey olamaz, olmamalıdır."

"Bizler Fenerbahçeli olarak şunu söylüyoruz; biz cumhuriyetçiyiz, Atatürkçüyüz ve laikiz. Bu üç tane içinde olacak her türlü olayı destekleriz. Bunun dışında olacak her türlü olaya da karşı çıkarız" diyen Yıldırım, "1 milyon üye son kale. Amacını anlattım. Fenerbahçe'nin, Türkiye Cumhuriyeti yaşadığı sürece yaşaması için tamamen kendi taraftarına, kendi sevdalılarına dönük bir operasyon yapılması gerekiyordu. Biz de bunu yapıyoruz" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • İLHAN 9 yıl önce Şikayet Et
    SPOR DIŞINDA SEN HER ŞEYSİN.
    Cevapla
  • Hakkı Usta 9 yıl önce Şikayet Et
    Savcılar göreve bu adam kulüp başkanımı yoksa siyasetçimi iyice kendini kaptırmış birşeyler saçmalıyor . Sen neyin oparasyonunu yapıyorsun kimsin kendini iyice dev aynasında görüyorsun .Kimi kimeden koruyorsun siz kim biz kimiz.Milleti kışkırtma bölücülük yapma.
    Cevapla