Webo: Aramıza yeni bir forvet katılırsa...

Fenerbahçe'nin Kamerunlu golcü futbolcusu Pierre Webo, sezon sonu şampiyon olup 4. yıldız hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi.

Webo: Aramıza yeni bir forvet katılırsa...
Webo: Aramıza yeni bir forvet katılırsa...
GİRİŞ 14.01.2015 15:46 GÜNCELLEME 14.01.2015 15:46

Sarı-lacivertlilerin Antalya'nın Belek beldesinde yaptığı kampta basın toplantısı düzenleyen Webo, çok iyi bir çalışma dönemi geçirdiklerini belirterek, "Şampiyonluk hedefine ve 4. yıldıza tamamen kilitlenmiş durumdayız. Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte şampiyonluk zorunluluktur. Bunun bilincindeyiz. Şampiyonluk yarışını belirleyen Fenerbahçe'dir" dedi.

Webo, her iki rakiplerine de büyük saygı duyduklarını dile getirerek, "Çok iyi sezon geçiriyorlar. Maç maç düşünüyoruz. Sadece derbiler odaklı düşünmüyoruz. Bizim için şampiyonluk yolunda daha küçük gözüken takımlarla oynayacağımız karşılaşmalar çok önemli. O maçları kazanmamız gerekiyor" diye konuştu.

"Forvet oyuncuları olarak en iyisini yapmaya çalışıyoruz"

Teknik direktör İsmail Kartal'ın şartların uygun olması durumunda takıma bir hücum oyuncusu almak istediğinin belirtilmesi üzerine tecrübeli futbolcu, "Yöneticilerimizin, kulübün isteği neyse bu takımın iyiliği içindir. Yeni bir forvet oyuncusu aramıza katılacaksa onu en iyi şekilde karşılarız. Eğer yeni bir arkadaş katılmazsa dört forvet oyuncusu olarak şampiyonluğu getirmek için elimizden geleni yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Fenerbahçe'ye geldiği ilk günden bu yana taraftarların kendisine büyük sevgi gösterdiğini kaydeden Webo, "Ben onların bu sevgisi sayesinde Fenerbahçe'ye bambaşka bir sevgi duydum. Taraftarların bana gösterdiği sevgi ve aşktan son derece mutluyum" diye konuştu.