Gökhan Gönül'ün alternatifi İspanya'dan!

Fenerbahçe, yabancı sınırının yeni sezondan itibaren kalkacağının açıklanmasının ardından kolları sıvadı transfer girişimlerine hız verdi.

Gökhan Gönül'ün alternatifi İspanya'dan!
Gökhan Gönül'ün alternatifi İspanya'dan!
GİRİŞ 09.01.2015 09:48 GÜNCELLEME 09.01.2015 11:02
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Öncelik olarak hücum hattına takviye yapmayı planlayan sarı lacivertli ekip için İspanya'dan sürpriz bir iddia geldi. İspanyol basınında yer alan habere göre; Fenerbahçe, Granada forması giyen Allan Nyom ile ilgileniyor.

Sağ bek mevkiinde görev yapan 26 yaşındaki Kamerunlu oyuncunun, Gökhan Gönül'ün alternatifi olarak düşünüldüğü ve sarı lacivertli ekibin sunduğu teklifin bir hayli cazip olduğu kaydedildi.

Yetenekli oyuncunun yeni rotasının büyük olasıklıkla Türkiye olacağının belirtildiği haberde, Fenerbahçe'nin yanısıra Beşiktaş'ın da devrede olduğu ancak siyah beyazlı ekibin teklifinin Fenerbahçe'ye kıyasla daha düşük olmasından dolayı Allan Nyom'un sarı lacivertli takıma daha yakın olduğu iddia edildi.

Ancak söz konusu haberde, her iki takımın tekliflerine ilişkin maddi detaylara yer verilmedi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • utku 9 yıl önce Şikayet Et
    valla ben ucuz ve kaliteli yabancı alma konusunda cavcavın üzerine tanımam....yemek parasına bir kamyon futbolcu getirirdi, sonra da hepsini iyi paraya satardı bizim büyük görünümlü küçük klüplere...
    Cevapla