Fenerbahçe'yi sevindiren karar!

Fenerbahçe'de sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan 5'i yerli 7 ismin yıllık ücretlerinde yer alan uçuk rakamlar artık mazide kaldı.

Fenerbahçe'yi sevindiren karar!
Fenerbahçe'yi sevindiren karar!
GİRİŞ 07.01.2015 10:14 GÜNCELLEME 07.01.2015 10:14
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu’nun yabancı kuralında yaptığı devrim, en çok Fenerbahçe yönetiminin yüzünü güldürdü. Kontratı sezon sonu bitecek olan Emre Belözoğlu, Bekir, Egemen, Mert Günok, Selçuk, Kuyt ve Webo’yla sanki geleceği görmüş gibi kontrat uzatma işini mayıs ayına bırakan sarı-lacivertliler, yabancı sayısının 14’e çıkmasıyla adeta bayram etti.

Kuraldaki değişikliği koz olarak kullanıp özellikle yerli futbolculara astronomik maaşlar ödemekten kurtulacak olan yönetim, ekonomik anlamda rahat bir nefes alacak.

YORUMLAR 2
  • Komik 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanki geleceği görmüş gibi! Heralde Fenerbahçe ile Fenerasyon ortak çalışıyor. Bu da bunun en açık delili. Ne hikmetse mayıs ayı sonunu beklemişler.
    Cevapla
  • FBLİ 9 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçe zaten uzun süredir sözleşmesi bitecek oyuncunun sözleşmesini sezon sonunda uzatıyor örnek geçen sene caner erkinin muhteşem bir sezon geçirmesine rağmen sezon sonunda uzattı. öküz altında buzağ aramayın
    Cevapla