Kartal'a 'Erkan Zengin'i sordular

İsmail Kartal, İstanbul Başakşehir maçının ikinci yarı öncesinde moral olduğunu ve şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Kartal'a 'Erkan Zengin'i sordular
Kartal'a 'Erkan Zengin'i sordular
GİRİŞ 03.01.2015 22:38 GÜNCELLEME 03.01.2015 22:38

Takımının İstanbul Başakşehir'i 2-0 mağlup ederek maç fazlasıyla lider olduğu karşılaşmanın bitiminde düzenlenen basın toplantısına katılan Kartal, "İyi bir oyun oldu, iyi bir maç çıkardık. 90 dakika genelinde iyi oynadık. Karşılaşmayı 2-0 kazandık daha da farklı olabilirdi. Son bölümlerde bir iki tane pozisyon verdik ancak bunlarda net pozisyon değildi. Daha da farklı kazanabilirdi. Son dönemlerde çıkış yapan en az gol yiyen takımına karşı 2 gol attık daha da farklı kazanabilirdik. Ligde oynadığımız son 10 lig maçının 8'ini kazandık, ikisinde de berabare kaldık. Maç fazlasıyla lideriz. İkinci yarı öncesinde moral oldu. Tatili hakettik. İyi bir hazırlık dönemi geçirip yolumuza devam edeceğiz. İkinci yarı çok çalışacağız. Ve şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

'EMENİKE' YORUMU

Karşılaşmanın sonlarına doğru oyuna alınmadığını görünce sinirli bir şekilde soyunma odasına giden Emenike'nin hareketini görmediğini ifade eden Kartal, "Maça konsantre olduğum için arkada neler olup bittiğini görmedim." dedi.

İsmail Kartal, Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Diego Ribas'tan faydalanmak için uğraştıklarını ifade etti.

'ERKAN ZENGİN' SORUSUNA CEVAP VERMEDİ

Öte yandan bir gazetecinin, 'Devre arasında takımdan giden veya gelen olacak mı? Erkan Zengin'in tranfseri konuşuluyor' demesi üzerine İsmail Kartal, bu sorulara cevap vermeyerek, "Bu akşam üç puanı aldık. Oyuncularım ellerinden gelenin en iyisini yaptılar. Şu anda 36 puanımız var ve lideriz. Oyuncularımın performansını konuşalım." diye konuştu.