Kartal patladı: Gerçekten çok ayıp ediyorlar

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, İzmir’de dikkat çekici açıklamalara imza attı.

Kartal patladı: Gerçekten çok ayıp ediyorlar
Kartal patladı: Gerçekten çok ayıp ediyorlar
GİRİŞ 01.01.2015 02:31 GÜNCELLEME 01.01.2015 02:31

Sarı lacivertlilerin hocasının sözlerinden satırbaşları şöyle oldu;

* Beni tanıyan tanır, asla rol yapamam. Olmadığım biri gibi davranamam. Hayatım belli, yapım belli. İnsanlar istiyor diye de farklı davranamam. Netim, flu olmam. Benim Anadolukavağı’nda bir hayatım var. Gider orada yaşamıma devam ederim.

* Bana karşı çok fazla önyargı var. Biz her maçtan önce meterolojiden rapor alıyoruz. Balıkesir maçı esnasında beklediğimizden de fazla yağmur yağdı ve maçı etkiledi. Ben de ''Beklenmeyen hava koşulları'' dedim. Bakıyorum hemen, ''Şaşırtan açıklama'' deniyor. Benim yaptığım her açıklama başka tarafa çekiliyor. Aşağılanmaya ve küçültülmeye çalışılıyorum.

''GERÇEKTEN, ÇOK AYIP EDiLiYOR''

Geçen gün Mersin’in oyun olarak yükselişinden bahsediyorum. G.Saray’a karşı oynadıkları oyun ortadaydı. Şu anda bu ligin en beklentilerin üstünde takımı. Diyorlar ki, ''Son 3 maçta 2 beraberlik 1 yenilgi aldı''. Sanki bilmiyorum. Bunların kasıtlı yapıldığını düşünüyorum.

* Yine kupa maçından önce, ''Gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz'' dedim. Kulübün, yönetimin bu kupaya bakışı belli. Elbette ki her turnuvayı kazanmak için her maça galip gelmek için çıkıyoruz. 

Ama böyle olunca ben de altyapıdaki hocaların, genç futbolcuların önünü açmak istiyorum. Ben teknik direktörüm. Oyuncu kazanmayacaksam ne işim var burada? Gerçekten çok ayıp ediliyor. 

''ERTELEMELER HEP RAKiPLERE YAPILIYOR''

Bazı şeyleri konuşmuyoruz ama aslında çok fazla eşitsizlikler oluyor. Bakın G.Saray ve Beşiktaş’ın kupa maçları ertelendi. Biz sesimizi çıkarmadık as-yedek-genç karışık bir kadroyla geldik buraya maçımızı oynamaya. Ama hava müsaade etmedi. Yine dezavantajlı olduk.

* Bursalı Josue ve Karabüklü oyuncular kendilerini kasıtlı attırdıkları için 2 maç ceza alıyor. Ama aynı durumda olan Mersinli Vederson bize karşı oynuyor. Kimse de sormadı, ''Diğer oyuncular ceza aldı da neden Vederson ceza almadı'' diye. 

Bu durum bizim lehimize olsa medya hep bu durumu konuşurdu. Aleyhimize olunca kimse gündeme getirmedi. Mustafa Pektemek’in cezası 1 yıl erteleniyor. Yani çok şey var, her şey de ortada....