Fenerbahçe'den "hakem" patlaması!

Fenerbahçe, rakiplerinin hakemleri etki altına almaya çalıştığını savunarak, Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarını göreve çağırdı.

Fenerbahçe'den "hakem" patlaması!
Fenerbahçe'den "hakem" patlaması!
GİRİŞ 26.12.2014 16:25 GÜNCELLEME 26.12.2014 16:25
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, sezon başından itibaren rakip takım yöneticilerinin hakemleri etkilemeye yönelik manüpülatif demeçler verdiği iddia edilerek, şöyle denildi:
 

"Fenerbahçe'nin rakiplerinin, takımımızla oynayacağı maçın hemen öncesinde, maçın hakemlerine yönelik yaptıkları manipülatif, hakemleri baskı altına almaya yönelik ve algı yönetimi içeren; sonuçları itibarıyla da başarıya ulaşan başkan ve yönetici açıklamalarının, Mersin İdmanyurdu maçı öncesinde bu kez teknik direktör düzeyinde devam ettiğine şahit olmaktayız. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak, planlanan algı yönetimi ve maçların hakemlerini etkilemeye yönelik manipülatif açıklamalar karşısında, Türkiye Futbol Federasyonu ve kurullarını göreve davet etmekle birlikte, söz konusu açıklamaları kınadığımızı kamuoyunun bilgisine sunarız."

YORUMLAR 6
  • hakiki kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    azcık utanma olur yahu. hakem hataları (daha doğrusu oyunları) ile kazandığınız puanların hattı hesabı yok.aslında şu açıklama ile maçtan önce hakeme ve fenerasyona ayar çekiyorsunuz, "sıkıysa bu maçta bizi kollamayın" diye
    Cevapla
  • yağız 9 yıl önce Şikayet Et
    "acemi ev sahibi yavuz fenev" diyecem ancak, göreve çağrılan görevde olan mı, olmayan mı? şaka mı bu? kim? bu şekilde bir açıklama olmuş :)
    Cevapla
  • reis02 9 yıl önce Şikayet Et
    hakem ayarlamak, gereksiz manipüle etmek sizin işiniz!! zaten ne zaman zorlu bir rakip çıksa bi gün öncesinden çıkar konuşursunuz... ama uçarınız kaçarınız yok mersin yenecek inşallah sizi... 5 krş etmeyen futbolunuzu, penaltılarla maç aldığınızı taraftarınız bile kabul ediyor artık..
    Cevapla
  • bahtiyar 9 yıl önce Şikayet Et
    yuh yani cidden ya. sene başından beri kaç maçı penaltılarla aldılar. sayılamayacak kadar çok lehlerine hakem hataları (?) oldu. ama demekki biz buna layığız ki halen bunlar Türk futbolunda söz sahibiler.
    Cevapla
  • turan1453 9 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibi açıklama...adamlar bu sene kaç penaltı almışlar bir baksınlar..
    Cevapla
  • bir dost 9 yıl önce Şikayet Et
    olmaz. dediğin hayatta olmaz. onları haklı çıkaracak istatistiklere bakman lazım. mesela son 15 yıla bakarsan onlar haklı çıkacak. o yüzden 15 yıla bakman lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle